Σε παράλληλο σύμπαν ο Πολάκης - Λέει ότι συναντήθηκε με σωματείο στα Χανιά… κι ο πρόεδρος του σωματείου τον ψάχνει 20 μήνες

0



Έστρωσε το μουστάκι του, σήκωσε τα μανίκια του κι άρχισε να πληκτρολογεί νέο παραλήρημα ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος ωστόσο δείχνει τυφλωμένος από την έλλειψη εξουσίας καθώς δύσκολα μπορεί να πειστεί κανείς αν τα όσα ισχυρίζεται είναι… πράγματι γεγονότα.

Ο πρώην υπουργός Υγείας σε ανάρτησή του στο Facebook έγραψε με το γνωστό του ύφος πάντα, ότι έκανε αυτοψία στο νοσοκομείο Χανίων, πήγε και στην πίσω μεριά, όπως λέει και είδε ότι δεν είναι σε λειτουργία η γεννήτρια οξυγόνου και σήκωσε για άλλη μια φορά το δάχτυλο προς τις τοπικές αρχές και προς τους βουλευτές της ΝΔ.

Αυτό όμως που προκαλεί εντύπωση είναι ο λόγος που βρέθηκε στα Χανιά. Γράφει λοιπόν ότι – το παραθέτουμε όπως το έχει γράψει ο ίδιος - «Κατέβηκα σήμερα στα Χανια ,συναντήθηκα με το Σωματείο εργαζομενων του νοσοκομειου και το Σωματείο του ΕΚΑΒ και υλοποίησα αυτό που είχα υποσχεθεί για τη στήριξη του συστήματος Υγειας μέσω του μισθού μου…».

Την ίδια ώρα ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του ΕΚΑΒ Χανίων, Παπουδάκης Νεκτάριος του απαντάει στην ανάρτηση, πως… ποτέ δεν συναντήθηκαν οι δυό τους και μάλιστα όσες φορές το επιχείρησε στο παρελθόν ο πρώην υπουργός δεν είχε ελεύθερο χρόνο να τον δει. Προφανώς πληκτρολογούσε tweet.

Συγκεκριμένα γράφει ο κ. Παπουδάκης: «Με το Σωματείο Εργαζομένων του ΕΚΑΒ Χανίων, αποκλείεται να συναντήθηκες! Εγώ είμαι ο πρόεδρός του. Και 20 μήνες τώρα παρά τις προσπάθειες που έκανε το Σωματείο Χανίων δεν καταφέραμε να τα πούμε. Τώρα ποιος σου συστήθηκε σαν πρόεδρος του ΕΚΑΒ, δεν ξέρω».

Ούτε και ο Πολάκης προφανώς θα ξέρει. Μήπως να το ψάξει ξανά; Σίγουρα ήταν στα Χανιά; Σίγουρα πήγε στο Νοσοκομείο Χανίων; Πού έδωσε τον μισθό του; Ποιος του συστήθηκε τελικά σαν Πρόεδρος;

Ή που τον δουλεύουν και οι σύντεκνοι ή που τα έχει χαμένα από την έλλειψη.


Ολόκληρη η ανάρτηση του Πολάκη

«Κατέβηκα σήμερα στα Χανια ,συναντήθηκα με το Σωματείο εργαζομενων του νοσοκομειου και το Σωματείο του ΕΚΑΒ και υλοποίησα αυτό που είχα υποσχεθεί για τη στήριξη του συστήματος Υγειας μέσω του μισθού μου…

ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΣΩ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΠΩΣ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΕΔΕΙΞΑ ΩΣ ΘΕΜΑ Η ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;;;;

Επαναλαμβάνω λοιπόν ,προς διοικηση νοσοκομειου ,προς διευθυνση ,πολεοδομίας ,προς δήμαρχο Χανιων ,προς περιφέρεια Κρήτης ,προς αποκεντρωμένη διοικηση Κρήτης :ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ;;;;;;

Τώρα κανείς σας δεν μπορεί να πει πως δεν ήξερε, όταν το ανέδειξα ως θέμα από τις 8-9 Μαρτίου και ΕΝΑ ΜΗΝΑ μετά ακόμα δεν έχει συνδεθεί η γεννήτρια στο κύκλωμα Οξυγόνου του νοσοκομειου (για γελοίο λόγο)

ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ!!!!

ΥΓ Για τους κυβερνητικούς βουλευτές Μπακογιάννη,Βολουδακη και Διγαλακη ,δεν χρειάζεται να ρωτήσω είναι προφανές πως δεν τους απασχολεί το θέμα .Αν επρόκειτο για κάνα κτίριο τύπου Δευτέρας Μεραρχίας θα είχαν ασχοληθεί....Με οικισκους που έχουν γεννήτριες οξυγόνου που να ασχοληθούν;


Και του Προέδρου του ΕΚΑΒ
Δημοσίευση: Απριλίου 08, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σε παράλληλο σύμπαν ο Πολάκης - Λέει ότι συναντήθηκε με σωματείο στα Χανιά… κι ο πρόεδρος του σωματείου τον ψάχνει 20 μήνες"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator