Ν. ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ: ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ

0ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΣΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ

ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ - ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ

Η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε καιρό ειρήνης για τη προστασία της δημόσιας υγείας από τη διασπορά του κορονοϊού, σύμφωνα με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου α/14-3-2020.
Ήταν που ήταν άσχημη η οικονομική και κοινωνική κατάσταση, προστέθηκε και η δημόσια υγεία, και επιτάθηκε.
Κλείσιμο καταστημάτων, φροντιστηρίων, επιχειρήσεων κλπ
Τεράστια οικονομική ζημιά. Προέχει όμως η δημόσια υγεία.
Αρκετοί συμπολίτες μας θα παραμείνουν χωρίς μεροκάματο για αρκετό καιρό.
Σαν Δήμος Κορινθίων, ως πρωταρχικός κοινωνικός φορέας, υποχρεούμαστε να συμβάλουμε στο μέτρο του δυνατού στην ανακούφιση.
ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ:
-Άμεση Διανομή τροφίμων (αλεύρι, όσπρια, μακαρονοειδή, ζάχαρη, λαχανικά, αρτοποιία, τυριά, κονσερβοειδή, κλπ) και ποτών (γάλα, λάδι, χυμοί κλπ) από το Δήμο στα σπίτια των απόρων συμπολιτών μας, μέσω ειδικής υπηρεσίας για την αποφυγή συνωστισμού και πρόληψης μετάδοσης του ιού.
-Τα νοικοκυριά στα οποία θα διανεμηθούν τα τρόφιμα μπορούν να προέλθουν όχι μόνο από τα ελάχιστα του Κοινωνικού Παντοπωλείου, αλλά κυρίως από την Πρόνοια, τις ενορίες, τους τοπικούς συλλόγους, τους προέδρους των κοινοτήτων.
-Η κατάσταση των δικαιουμένων να είναι ανοικτή για να προστίθενται και άλλα νοικοκυριά στο προσεχές δίμηνο.
Η κατάσταση είναι κρίσιμη και πρέπει να συμβάλλουμε ΟΛΟΙ.
Οι Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου α/11-3-20 και 14/3/20 μας παρέχουν τη δυνατότητα αυτή.
Εμείς ως ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ παρέχουμε την έγκρισή μας στη Δημοτική Αρχή να προχωρήσει άμεσα (από τη Δευτέρα) στην αναγκαία προμήθεια των τροφίμων με τη διαδικασία της ανάθεσης με διαπραγμάτευση για να βοηθήσουμε τους συνδημότες μας.

ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ 
Κόρινθος 16/03/2020
Δημοσίευση: Μαρτίου 16, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ν. ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ: ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator