Ν. ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ: ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

0Η κατάσταση στη χώρα είναι κρίσιμη. Τα μέτρα για την αντιμετώπιση του κορονοϊού αναγκαία μεν, δημιουργούν όμως σοβαρές παρενέργειες στην οικονομία. Ήδη έκλεισαν πολλές επιχειρήσεις, καταστήματα κ.λ.π. και αρκετοί συμπολίτες μας έμειναν χωρίς μεροκάματο, πρόσκαιρα μεν, άγνωστο όμως το τέλος.
Ο Δήμος Κορινθίων υποχρεούται να συμβάλει στο μέτρο του δυνατού στην ανακούφιση.
Προτείνουμε στη Δημοτική Αρχή τη λήψη των πιο κάτω αναγκαίων αποφάσεων για τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις που πλήττονται:
-Μη είσπραξη των δημοτικών τελών κατάληψης κοινόχρηστων χώρων για ένα τρίμηνο και επιστροφή σε όσους τα έχουν καταβάλει ήδη.
-Μη είσπραξη των δημοτικών δικαιωμάτων Λαϊκών Αγορών για ένα τρίμηνο.
-Να μη βεβαιωθούν και εισπραχθούν τέλη ύδρευσης και αποχέτευσης από την ΔΕΥΑΚ για ένα τρίμηνο.
-Να μην χρεωθούν δημοτικά τέλη καθαριότητας και φωτισμού ενός τριμήνου.
-Να διαγραφούν όλα τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί για οποιοδήποτε λόγο από 1/1/2020.
-Να γίνει ρύθμιση όλων των οφειλών.
-Να ανασταλεί η είσπραξη των βεβαιωμένων οφειλών από την εισφορά χρήματος και γης επέκτασης του σχεδίου πόλης περιοχής Μπαθαρίστρας.
-Να διαγραφούν προσαυξήσεις εκπρόθεσμης καταβολής πάσης φύσεως δημοτικών τελών, φόρων και δικαιωμάτων.
Η οικονομική κατάσταση τόσο του Δήμου, όσο και της ΔΕΥΑΚ είναι τέτοια που επιτρέπει και με το παραπάνω την υλοποίηση της πρότασής μας.
Η στήριξη της ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ είναι δεδομένη.

ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ 

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
Κόρινθος 16/03/2020
Δημοσίευση: Μαρτίου 16, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ν. ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ: ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator