Ενημέρωση για τον κορωνοϊό και τη λειτουργία του Δήμου Σικυωνίων

0Μην πανικοβάλλεστε, αλλά μην υποτιμάτε την κατάσταση

Σε συνέχεια των μέτρων που ανακοίνωσε η κυβέρνηση και με αποκλειστικό γνώμονα τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και την αποτροπή εξάπλωσης του κορωνοϊού στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού σας ενημερώνουμε για τις αλλαγές που επέρχονται στη λειτουργία δήμου Σικυωνίων και όλων των Δημοτικών φορέων και επιχειρήσεων.

Το διαθέσιμο προσωπικό, για όλες τις υπηρεσίες του δήμου Σικυωνίων, θα μειωθεί δραστικά τις επόμενες μέρες λόγω των αδειών ειδικού σκοπού των εργαζομένων, απόρροια της αναστολής λειτουργίας των σχολείων.

Επομένως, παρακαλούμε πολύ όλους τους πολίτες, να περιορίσουν στις απολύτως αναγκαίες τις φυσικές συναλλαγές τους με τις δημοτικές υπηρεσίες. Όπου δίνεται η δυνατότητα εξυπηρέτησης μέσω ηλεκτρονικών συναλλαγών παρακαλούμε να ακολουθείτε αυτή την οδό.

Επίσης με δεδομένο ότι πρέπει να αποφεύγεται ο συγχρωτισμός σε κλειστούς χώρους, παρακαλούμε να μην μεταβαίνετε στις δημοτικές υπηρεσίες παρά μόνον αν υπάρχει μεγάλη ανάγκη. Η παραπάνω επισήμανση ισχύει για όλες τις υπηρεσίες ΔΕΥΑ, Βιβλιοθήκη, υπηρεσίες περιβάλλοντος κλπ.

Θυμίζουμε ότι οι υπηρεσίες καθαριότητας και περιβάλλοντος θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας και αυτό συνεπάγεται την συνεργασία όλων των πολιτών για τη σωστή αποκομιδή των απορριμμάτων. Αποφεύγεται να βγάζετε απορρίμματα όταν οι κάδοι είναι γεμάτοι. Στο ήδη υπάρχον πρόβλημα δημόσιας υγείας δεν θέλουμε να προστεθεί κι άλλο ένα.

Συνεργαστείτε με τις υπηρεσίες του δήμου Σικυωνίων, ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες του υπουργείου Υγείας, προστατέψτε αποτελεσματικά τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, ηλικιωμένους, συνανθρώπους μας με χρόνια προβλήματα υγείας, κ.ά.

Μην πανικοβάλλεστε, αλλά μην υποτιμάτε την κατάσταση. Με ψυχραιμία, σωστή τήρηση των κανόνων και συμμόρφωση στα μέτρα που ανακοινώνονται θα καταφέρουμε όλοι μαζί να περιορίσουμε την έξαρση και να ξεπεράσουμε και αυτή τη δυσκολία.

Ο δήμαρχος Σικυωνίων
Σπύρος Σταματόπουλος
Δημοσίευση: Μαρτίου 12, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ενημέρωση για τον κορωνοϊό και τη λειτουργία του Δήμου Σικυωνίων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator