Α. Γκιολής: Δεν υπάρχει επιβεβαιωμένο κρούσμα στην Κορινθία

0Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν σήμερα στο Κτήριο της Π.Ε. Κορινθίας ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής και ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας κ. Χρυσοβαλάντη Μέλλος με θέμα το φαινόμενο του κορονοιού στην Κορινθία.
Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης επανέλαβε πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ.
Τόνισε πως είναι σε συνεχή επαφή με όλους του φορείς της υγείας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και σε καθημερινή βάση ενημερώνει τον Περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Νίκα.

Ο κ. Γκιολής στη συνέχεια συνεχάρη του Ιδιώτες γιατρού, τα Κέντρα Υγείας αλλά και το Ιατρικό, Νοσηλευτικό και λοιπό Προσωπικό του Νοσοκομείου Κορίνθου για το αίσθημα ευθύνης για το οποίο επιδεικνύουν.

Όσο για τα μέτρα που ανακοίνωσε το υπουργείο επισήμανε πως έκριναν στο σωστό χρόνο να κλείσουν τα εκπαιδευτικά Ιδρύματα.
Συνέστησε στις ευπαθείς ομάδες να μείνουν για λίγο στο σπίτι τους και να υπακούν στις οδηγίες των επιστημόνων.
Όσο για τις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας ο κ. Αντιπεριφερειάρχης αφού ευχαρίστησε όλους τους εργαζόμενους πρόσθεσε οτι είναι σε καθημερινή βάση σε επικοινωνία μαζί τους και με τον σύλλογο των υπαλλήλων και τόνισε ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας
και όπου κριθεί απαραίτητο θα γίνει απολύμανση και ότι άλλο χρειαστεί πάντα με τις οδηγίες της πολιτείας.
Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου κ. Μέλλος επισήμανε πως όσο παίρνουν οι μέρες τόσο πιο πολύ εισχωρούμε στην καρδιά του Κορονοιού.
Ο χειρότερος εχθρός όλων μας είναι ο πανικός
και καλύτερος σύμμαχος είναι η ψυχραιμία και η υπακοή στις οδηγίες των επιστημόνων.
Όσο για την απόφαση να κλείσουν τα σχολεία ήρθε όπως είπε στον κατάλληλο χρόνο πριν γίνει μεγαλύτερη εξάπλωση του ιού.
Για το Νοσοκομείο Κορίνθου επισήμανε ότι έχουν ληφθεί τα κατάλληλα μέτρα
και είναι σε όλοι οι γιατροί σε ετοιμότητα.
Τέλος συμβούλεψε στο περιορισμό των δραστηριοτήτων των παιδιών για 2 τουλάχιστον εβδομάδες βάσει της Υπουργικής Απόφασης της Υπουργού Παιδείας κα Νίκη Κεραμέως.

Θα πρέπει όλοι να αυτοπεριοριστούν για να μπορέσουμε όπως είπε να περιορίσουμε την μετάδοση του ιού.
Αλλά πιο σημαντικό είναι να μπορέσουμε να καταλάβουμε την ευθύνη που έχουμε ο καθένας μας ως προς τα παιδιά και τις ευπαθείς ομάδες..
Στην συνέχεια έδωσε και κάποιες οδηγίες όχι μόνο στους πολίτες αλλά και στους συναδέρφους του που δίνουν την μάχη στην πρώτη γραμμή.
Δημοσίευση: Μαρτίου 12, 2020
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Α. Γκιολής: Δεν υπάρχει επιβεβαιωμένο κρούσμα στην Κορινθία"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator