Αναίσθητος άνδρας έξω από το κέντρο υγείας του... κοσμοπολίτικου Κιάτου - ΒΙΝΤΕΟ

0Κέντρο Υγείας Κιάτου... δεν ασχολείται με τον άνθρωπο γτ είναι (πρεζακι) μου είπαν όταν πείγα να τους ενημερώσω ότι είναι πεσμένος 20 μέτρα από το κέντρο υγείας.... χάνει αίμα και δεν ενδιαφέρετε κάνεις κοινοποιήστε μπας και φτάσει στα μάτια κάποιου που θα ευαισθητοποιείθει η στον κύριο δήμαρχο που νομίζει ότι η πόλη μας κυλάει σε ρυθμούς καρναβαλιού... ντροπή τους


Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 13, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αναίσθητος άνδρας έξω από το κέντρο υγείας του... κοσμοπολίτικου Κιάτου - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator