Ο Δήμαρχος Κορινθίων απαντά για το ΓΠΣ: «Οι τεράστιες ευθύνες σας κ. Πνευματικέ δε σας επιτρέπουν να διαμαρτύρεστε»

0Τις δικές του τεράστιες ευθύνες και παραλείψεις στο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο προσπαθεί να καλύψει διαμαρτυρόμενος ο κ.Πνευματικός! «Ξεχνά» πως φέρει ακέραια την ευθύνη της απουσίας Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων η απουσία της οποίας έχει οδηγήσει στα σημερινά σοβαρά προβλήματα που εντοπίζονται είτε στην ανανέωση αδειών επιχειρήσεων είτε στην έκδοση νέων!

Αποκρύπτει ο κ.Πνευματικός πως εξαιτίας δικών του ελλειμματικών ενεργειών, είμαστε ο μοναδικός δήμος στην χώρα που δεν εκπόνησε Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων παρ ότι αποτελεί βάσει νομοθεσίας προϋπόθεση για να μην εκπέσει το ΓΠΣ, όπως και έγινε!

Προσπερνά τις δικές μας παρατηρήσεις από τα έδρανα της μείζονος μειοψηφίας τότε, γι αυτήν την παράλειψη και μας εγκαλεί (!) ως νέα δημοτική αρχή όταν είναι εκείνος που οδήγησε το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο σε αδιέξοδο!

Ολιγώρησε ο κ.Πνευματικός!
Παρέλειψε ο κ.Πνευματικός!
Κώφευσε ο κ.Πνευματικός !

Και όμως…. Διαμαρτύρεται σήμερα ο κ.Πνευματικός δίχως αιδώ!

Δυστυχώς για εκείνον, τα «έργα» του είναι πιο ηχηρά από τα λόγια του!

Αυτά τα «έργα», τις παραλείψεις και τις ολιγωρίες που οδήγησαν στο σημερινό πραγματικά σοβαρό πρόβλημα που καταγράφεται, ο Δήμαρχος από την πρώτη στιγμή εργάζεται με υπευθυνότητα και σύνεση προκειμένου να κατορθώσει να διορθώσει τη ζημιά που έχει καταγραφεί και να μειώσει αν όχι να απαλείψει τις συνέπειες της.

«Το θέμα του ΓΠΣ και της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων είναι πολύ σοβαρό .Έχω συναντηθεί με πολλούς υπουργούς και είναι πραγματικά απορίας άξιον πως κατάφερε ο Δήμος Κορινθίων να πάρει Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο χωρίς στρατηγική μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων! Είναι ο μοναδικός δήμος σε όλη τη χώρα που δεν το έπραξε. Αντιμετωπίζουμε την πολύ σοβαρή αυτή παράλειψη της προηγούμενης δημοτικής αρχής υπεύθυνα. Σύντομα, σε συνεργασία με τα Υπουργεία και εταιρείες που ειδικεύονται στο θέμα αυτό θα δώσουμε την λύση που πρέπει» ανέφερε ο Δήμαρχος Κορινθίων για το θέμα στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Προφανώς, ο κ.Πνευματικός δεν κατανόησε την απάντηση του κ.Δημάρχου!

Η έκδοση του σημερινού δελτίου τύπου με την αποσιώπηση των δικών του τεράστιων ευθυνών στην σημερινή εμπλοκή του ΓΠΣ τον εκθέτει και τον καθιστά υπόλογο στους επενδυτές και επιχειρηματίες τους οποίους ετεροχρονισμένα και μόνο λεκτικά – αφού οι ενέργειες του ήταν αντίθετες- θέλει να προασπίσει. Η προσπάθεια του πέφτει στο κενό.
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 13, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Δήμαρχος Κορινθίων απαντά για το ΓΠΣ: «Οι τεράστιες ευθύνες σας κ. Πνευματικέ δε σας επιτρέπουν να διαμαρτύρεστε»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator