Ακλόνητη στην Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας η τριάδα των επιτυχιών

0




Επικεφαλής στην Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας (ΑΔΚ) παραμένει ο Αστυνομικός Διευθυντής Χαράλαμπος Τετράδης με αναπληρωτές του τους κ.κ. Ιωάννη Τσίμπρη και Γιώργο Μπράβο.

Πρόκειται για μια καλή είδηση για την Κορινθία καθώς από τον περασμένο Ιούλιο, οπότε και η παραπάνω τριάδα ηγείται της ΑΔΚ έχει σημειώσει σημαντικές επιτυχίες στην μάχη κατά της εγκληματικότητας, κυρίως κατά της εμπορίας ναρκωτικών (με πολλές επεμβάσεις στους καταυλισμούς των Ρομά σε Εξαμίλια και Ζευγολατιό), αλλά και σε άλλες σπείρες με κλοπές, διαρρήξεις, σωματεμπορία κ.λπ.

Άλλωστε ο κ. Τετράδης δεν είναι χτεσινός στην Κορινθία. Πρόκειται για έναν αξιωματικό, ο οποίος έχει «φάει όλη του την καριέρα» στο νομό μας. Ως Αξιωματικός, υπηρέτησε σχεδόν σε όλες της υπηρεσίες της Α.Δ. Κορινθίας. Μεταξύ των άλλων διετέλεσε Διοικητής του Α.Τ. Λουτρακίου, του ΠΡΟΚΕΚΑ Κορίνθου, της Τροχαίας Κορίνθου και του Α.Τ. Κορίνθου. Γνωρίζει, λοιπόν, «τα πηρούνια και τα κουτάλια» όλων των ανθρώπων που ζουν στο ημίφως της παρανομίας. Γνωρίζει ποιες είναι οι προτεραιότητες, και οι πιο επείγουσες ανάγκες. Πώς μπορεί να αξιοποιήσει καλύτερα τις δυνάμεις που έχει και πώς να διαθέσει τους λίγους πόρους, ώστε να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Εξ ίσου μεγάλη σημασία έχει, όμως, πως ο κ. Τετράδης το κάνει με σεβασμό στον πολίτη και στα δικαιώματά του. Με κατανόηση όπου χρειάζεται και με αυστηρότητα όπου πρέπει.
Αποτελεί έναν από τους ελάχιστους αστυνομικούς που είναι μέσα στην ζώσα κοινωνία, χαίρει εκτίμησης, συγχρωτίζεται καθημερινά με τους πολίτες, οι περισσότεροι των οποίων τον γνωρίζουν και τον χαιρετούν με το μικρό του όνομα, εδώ και πολλά χρόνια. Σέβεται τους πολίτες και τον σέβονται και αυτοί.

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 07, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ακλόνητη στην Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας η τριάδα των επιτυχιών"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator