Ο Δήμος Κορινθίων αποκτά επιχειρησιακό πρόγραμμα

0Β.Νανόπουλος: Ζητώ ταχύτητα και αποτελεσματικότητα στην σύνταξη του Ε.Π 

Ξεκίνησε το πρωί της Πέμπτης 06.02.20 η σύνταξη του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου Κορινθίων. Είναι μια «τομή» στον τομέα της οργάνωσης και λειτουργίας του Δήμου, μια «αλλαγή» που ο Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος δρομολογεί ώστε να καταστεί εφικτή η εφαρμογή του αναπτυξιακού πλάνου των επόμενων ετών. «Το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα αποτυπώνει τους Άξονες της Στρατηγικής μας. Η συμμετοχή σας στην κατάρτιση του λόγω θέσεως, γνώσεως και εμπειρίας είναι καθοριστική» σημείωσε ο Δήμαρχος απευθυνόμενος στα στελέχη του Δήμου, Προϊσταμένους, Αναπληρωτές και Τμηματάρχες, τονίζοντας την αξία του Σχεδίου αλλά και την αναγκαιότητα της άμεσης ολοκλήρωσης και εφαρμογής του. «Ζητώ από εσάς ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Η διαδικασία σύνταξης του Επιχειρησιακού Προγράμματος είναι θεμελιώδης και κομβική για την εφαρμογή του αναπτυξιακού μας πλάνου, το ίδιο το Πρόγραμμα αποτελεί βασικό εργαλείο προγραμματισμού, δράσεων , και ανάπτυξης .»

Η ομάδα εργασίας, υπηρεσιακοί παράγοντες και Αυτοτελές γραφείο προγραμματισμού, με τον συντονισμό του Αντιδημάρχου Μελετών και Ανάπτυξης κ. Γιάννη Γκεζερλή και την συνεργασία του Γενικού Γραμματέα κ.Νεκτάριου Σπηλιόπουλου προχωρά άμεσα

· Στην καταγραφή της υφιστάμενης κατάστασης

· Την αξιολόγηση

· Την σύνταξη του Προγράμματος με την αποτύπωση του στρατηγικού σχεδίου, του οράματος και των αξόνων υλοποίησης

Το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα είναι το σημαντικότερο εργαλείο για την καθημερινή λειτουργία του δήμου αλλά και την ανάπτυξη του σε βασικούς τομείς όπως:

· Περιβάλλον και Ποιότητα Ζωής

· Κοινωνική Πολιτική

· Υγεία και Παιδεία

· Πολιτισμός και Αθλητισμός

· Τοπική Οικονομία

· Υποδομές – Έργα
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 07, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Δήμος Κορινθίων αποκτά επιχειρησιακό πρόγραμμα "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator