ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΙΑΤΟΥ: Νέα ανάρτηση Χουσελά για τα παραμύθια Σταματόπουλου

0


Γήπεδα Βασιλικού και Μεγάλου Βάλτου ….
Σήμερα συνεχίζουμε με την παρουσίαση των γηπέδων Βασιλικού και Μεγάλου Βάλτου.
Πρώτα το γήπεδο του Βασιλικού. Θαυμάστε το μπορεί να φιλοξενήσει και διεθνείς αγώνες..!!!!
Έτσι το έχει καταντήσει πρώτα η αδιαφορία της τοπικής κοινότητας και μετά η δημοτική αρχή του Σταματόπουλου….

Στη συνέχεια το γήπεδο του Μεγάλου Βάλτου …. Τι να πεις και τι να γράψεις !!! Έχει ακόμα και κάποιες κυψέλες.. πέρα από τεράστιες ποσότητες πλαστικών που σκεπάζουν τα αμπέλια… Ίσως κάνουν ανακύκλωση εκεί στον ήλιο και την βροχή.

Αυτές οι εικόνες των αθλητικών χώρων δεν εκθέτουν μόνο την δημοτική αρχή του Σταματόπουλου , εκθέτουν πολύ σοβαρά και τις τοπικές κοινωνίες και ιδιαίτερα τους κοινοτάρχες που μόνο για την αποζημίωση των 500 ευρώ νοιάζονται….










Δημοσίευση: Ιανουαρίου 18, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΙΑΤΟΥ: Νέα ανάρτηση Χουσελά για τα παραμύθια Σταματόπουλου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator