ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ: 'Έφυγε" στα 81 του ο Γιάννης Μιχαηλίδης

0


Σε ηλικία 81 ετών, έφυγε σήμερα από τη ζωή ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Γιάννης Μιχαηλίδης, ο οποίος αγωνίστηκε στον «δικέφαλο» του Βορρά κατά την περίοδο 1961-62 σε ηλικία 25 ετών.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 16.00 στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων και η ταφή θα γίνει στο Α’ Νεκροταφείο Τρικάλων.

Ο εκλιπών αγωνίστηκε στους «ασπρόμαυρους» πριν γίνει η μεγάλη «έκρηξη» της βορειοελλαδικής ομάδας τη δεκαετία του ΄70.

Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και σήμερα έφυγε από τη ζωή στην πόλη που ζούσε, στα Τρίκαλα.

Για τον θάνατό του, ο Σύλλογος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών ΠΑΟΚ εξέφρασε τα συλλυπητήριά του και θα εκπροσωπηθεί στην κηδεία του.

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης με την χαρακτηριστική του ολόμαυρη εμφάνιση


ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΑΟΤ

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Α Ο Τρίκαλα, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιάννη Μιχαηλίδη , ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών. Ο Γιάννης Μιχαηλίδης αγωνίστηκε στην θέση του τερματοφύλακα στον Α Ο Τρίκαλα, τις περιόδους 1965-1966, 1996-1967 στην Α Εθνική και την περίοδο 1967-1968 στην Β Εθνική με 60 συνολικά συμμετοχές. Αγωνίστηκε επίσης και στην ομάδα του ΠΑΟΚ.

Στη φωτο του sportrikala  ο Μιχαληλίδης διακρίνεται στο κέντρο πλαισιωμένος από   άλλους 3 βετεράνους γκολκίπερ της ομάδας, Τον Σιδηρόπουλο (αριστερά),  τον Ζαρίντα (πάνω) και το Νίκο Χατζηγιάννη (δεξιά). Στα γήπεδα των αγγέλων θα συναντήσει τους δύο πρώτους…

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης στην βασική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ την σεζόν 1961-62

Με τον συμπαίκτη του Γιάννη Ζαφειρόπουλο που έφυγε απο την ζωή πριν χρόνια απολαμβάνοντας ένα τσιπουράκι

Με την οικογένεια του


Στο θλιβερό μαντάτο αναφέρθηκε ο φίλος του από το Ξυλόκαστρο Νίκος Πάλλης:

"Εφυγε" σ'ημερα 17 'Ιανουαριου ό Γάννης Μιχαηλίδης...
Τό άσχημο μαντάτο μάς ήλθε άπό τά Τρίκαλα Θεσσαλίας όπου ό Γιάννης Μιχαηλίδης ζούσε τά τελευταία δέκα χρόνια άν θυμάμαι καλά, άφού έδώ στό Ξυλόκαστρο έζησε΄άπό τό 1970 όταν πρωτοήλθε ώς προπονητής τού Ήρακλή Ξυλοκάστρου.
Ό Γιάννης Μιχαηλίδης ό γνωστός σ' όλη τήν Έλλάδα "Μπάμπολας" μέ τήν ντισκοτέκ πού είχε έδώ στήν πόλη μας ήταν ό μετέπειτα "φάρος" τής διασκέδασης τών χιλιάδων φίλων άπό όλα τά μέρη τής Έλλάδας καί τού Έξωτερικού.
Άγαπούσε πολύ αύτήν τήν πόλη καί τά τρία παιδιά του ό Γιώργος, ή Μαρία,καί ό Πέτρος έδώ γεννήθηκαν μεγάλωσαν καί έζησαν μαζί μέ τήν άγαπημένη γυναίκα του τήν κα Άγλαία (Ρούλα). Έδώ είχε τά πολιτΙκά του δικαιωματα καί ή έπιθυμία του ήταν νά ταφεί έδώ, άλλά θα ταφεί στά Τρίκαλα άφού διετέλεσαι έκεί ποδοσφαιριστής- τερματοφύλακας, μετά τήν παρουσίαν του στήν όμάδα τού ΠΑΟΚ.
Ό Γιάννης Μιχαηλίδης άπεβίωσε σέ ήλικία 81 έτών, προδωμένος καί ταλαιπωρημένος άπό τήν καρδιάν του πού δέν άντεξε τίς μεταγχειριτικές καταστάσεις στίς καρωτίδες.
Ή κηδεία του θά γίνει αύριο Σάββατο στίς 16, 00 μμ στόν Ίερό Ναό τού Άγίου Νικολάου Τρικάλων...
ΑΝΤΙΟ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ.ΓΙΑΝΝΗ, ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ...

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 17, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ: 'Έφυγε" στα 81 του ο Γιάννης Μιχαηλίδης"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator