ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΟΖΙΚΑ: Ένα χωράφι με θάμνους το πρώην γήπεδο από την εγκατάλειψη Σταματόπουλου

0


Γήπεδο Μποζικά
Εάν κάποιος δεν γνώριζε πως στο Μποζικά υπήρχε γήπεδο δεν θα μπορούσε να το βρει με τίποτα. Η εγκατάλειψη από τους κατοίκους του χωριού και από την δημοτική αρχή το έχουν διαμορφώσει σε ένα χωράφι με θάμνους κουτσουπιές και ότι άλλο δένδρο μπορείς να φανταστείς… Η περίφραξη διαλυμένη, πόρτες προβολείς επίσης διαλυμένα. Τα αποδυτήρια έτοιμα να πέσουν, τα δοκάρια χωρίς δίχτυα και σκουριασμένα μένουν σε πείσμα του χρόνου στην θέση τους έτσι για να θυμίζουν πως εδώ κάποτε υπήρχε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου..

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 20, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΟΖΙΚΑ: Ένα χωράφι με θάμνους το πρώην γήπεδο από την εγκατάλειψη Σταματόπουλου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator