ΓΗΠΕΔΟ ΦΕΝΕΟΥ: Πλήρης απαξία για 14 ολόκληρα χρόνια !!!

0


Γήπεδο Φενεού
Και εδώ η ίδια εικόνα εγκατάλειψης και αδιαφορίας. Και να σκεφτεί κάποιος πως αυτό το μικρό γηπεδάκι είναι ο μοναδικός αθλητικός χώρος για ολόκληρο τον Φενεό.
Εννέα χωριά δεν μπορούν να διατηρήσουν ένα γήπεδο… ούτε την ποδοσφαιρική ομάδα του Πανφενεατικού που άντεξε μέχρι πέρσι. Φέτος διέλυσε και καταλαβαίνετε πως με την διάλυση της ομάδας έρχεται και η πλήρης απαξίωση του ήδη εγκαταλελειμμένου γηπέδου.
Εδώ στον Φενεό ο κ. Σταματόπουλος ήταν δήμαρχος την τετραετία 2006 – 2010 πριν βγει δήμαρχος το 2011 στον ενοποιημένο πλέον δήμο Σικυωνίων που περιλαμβάνει και τον πρώην δήμο Φενεού.
Εδώ ο κ. Σταματόπουλος επί 14 χρόνια δεν μπόρεσε να κάνει απολύτως τίποτα για να σώσει αυτό το γήπεδο η να δημιουργήσει έστω ένα άλλο καινούργιο σε μια άλλη τοποθεσία του Φενεού. Πλήρης απαξία για 14 ολόκληρα χρόνια… Τι να πεις και τι να σχολιάσεις …




Δημοσίευση: Ιανουαρίου 20, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΓΗΠΕΔΟ ΦΕΝΕΟΥ: Πλήρης απαξία για 14 ολόκληρα χρόνια !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator