ΓΗΠΕΔΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ: Δέκα χρόνια ο Σταματόπουλος δεν επένδυσε ούτε μισό ευρώ !!!

0


Γήπεδο Κρυονερίου

Η Αθλητική μας πορεία συνεχίζεται αυτή την φορά στο Κρυονέρι για να θαυμάσουμε και εδώ ένα παρατημένο γήπεδο ποδοσφαίρου που κατά το παρελθόν είχε γνωρίσει μεγάλες στιγμές δόξας.

Η Ομάδα του Αετού ήταν για πολλά χρόνια στα σαλόνια της Α κατηγορίας του Νομού μας άσχετα εάν αγωνιζόταν στα αλώνια….!!! Με παρατημένα αλώνια μοιάζει σήμερα το γήπεδο Κρυονερίου.

Χρόνια τώρα οι εκάστοτε δημοτικές αρχές το έχουν αφήσει χωμάτινο αλλά με πλούσιες υποσχέσεις πως ....κάποτε θα τοποθετήσουν πλαστικό τάπητα.. Δέκα χρόνια η δημοτική αρχή του Σταματόπουλου δεν επένδυσε ούτε μισό ευρώ για το γήπεδο…. Η ομάδα ποδοσφαίρου είναι αναγκασμένη να αγωνίζεται αλλά και να προπονείται στο Κιάτο (γήπεδο Ανατ. Τραγάνας ) και να σκεφτεί κανείς πως το Κρυονέρι είναι ένα ζωντανό χωριό με νεολαία και έναν πολιτιστικό σύλλογο που επί σειρά ετών προάγει τον πολιτισμό με πάρα πολλές εκδηλώσεις. Για μια ακόμα φορά θα τονίσω πως και στην περίπτωση του Κρυονερίου σοβαρό μερίδιο ευθύνης έχει και η τοπική κοινότητα η οποία ποτέ δεν είδε σοβαρά το πρόβλημα του γηπέδου. Ο πρόεδρος νοιάζεται μόνο εάν θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές… (έχει δημιουργήσει σχολή ο δήμαρχος)… Φυσικά σήμερα στο χωριό ο πρόεδρος και δήμαρχος έχουν υποσχεθεί στους αρμόδιους της ομάδας ότι σύντομα θα τοποθετηθεί στο γήπεδο πλαστικός τάπητας,

Εύχομαι να μην έχει την τύχη του γηπέδου Ασπροκάμπου που η δημοτική αρχή προσπαθεί να βάλει πλαστικό τάπητα από το 2014 !!!

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 20, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΓΗΠΕΔΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ: Δέκα χρόνια ο Σταματόπουλος δεν επένδυσε ούτε μισό ευρώ !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator