ΚΙΑΤΟ: Ζητούν από τους δημότες… να διατηρούν τα σκουπίδια στα σπίτια τους !!!

0




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η λειτουργία της μονάδας διαχείρισης ανακυκλώσιμων υλικών (Κ.Δ.Α.Υ. Μπολατίου), όπου παραδίδει τ’ ανακυκλώσιμα υλικά του ο Δήμος Σικυωνίων, ανέστειλε τη λειτουργία της, λόγω πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε προσφάτως στις εγκαταστάσεις της. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να διακοπεί η αποκομιδή των κάδων ανακύκλωσης στο Δήμο Σικυωνίων αφού δεν υπάρχει άλλη μονάδα σε κοντινή απόσταση ικανή να εξυπηρετήσει τις ανάγκες μας.

Για το λόγο αυτό, παρακαλούνται οι Σικυώνιοι δημότες να μην εναποθέτουν τα ανακυκλώσιμα απορρίμματά τους στους μπλε κάδους, αλλά να τα διατηρούν προσωρινά στις οικείες τους, μέχρι να αποκατασταθεί η μονάδα. Η φύση των ανακυκλώσιμων υλικών σε συνδυασμό με τις χαμηλές θερμοκρασίες της περιόδου δε δημιουργούν πρόβλημα.

Ζητάμε την κατανόηση και συνεργασία σας!

Γιάννης Μυττάς
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 22, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Ζητούν από τους δημότες… να διατηρούν τα σκουπίδια στα σπίτια τους !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator