ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Ταυτόχρονη επιχείρηση σε Εξαμίλια και Τουρκογέφυρα Κιάτου τα ξημερώματα

0Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιείται από τα ξημερώματα της Παρασκευής σε καταυλισμούς Ρομά της Κορινθίας. Στην επιχείρηση συμμετέχει μεγάλος αριθμός αστυνομικών δυνάμεων, αλλά και υπαλλήλων της ΔΕΗ, για περιπτώσεις ρευματοκλοπών.

Η επιχείρηση πραγματοποιείται, στα Εξαμίλια και την περιοχή Τουρκογέφυρα στο Βασιλικό Κιάτου, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας στους καταυλισμούς.

Η συγκεκριμένη επιχείρηση είναι ένας ακόμα κρίκος στην αλυσίδα των παρεμβάσεων της Α.Δ. Κορινθίας. Τους τελευταίους μήνες τα χτυπήματα κατά της εγκληματικότητας διαδέχονται το ένα το άλλο, κυρίως κατά της εμπορίας ναρκωτικών (με πολλές επεμβάσεις στους καταυλισμούς των Ρομά σε Εξαμίλια και Ζευγολατιό), αλλά και σε άλλες σπείρες με κλοπές, διαρρήξεις, σωματεμπορία κ.λπ.

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας, πλην των καθημερινών – καθιερωμένων αστυνομικών ελέγχων, πραγματοποιεί στοχευμένες επιχειρησιακές δράσεις, σε ολόκληρο το πολεοδομικό συγκρότημα του Νομού, αποβλέποντας στην ενίσχυση του αισθήματος ασφαλείας και ευνομίας στους πολίτες.
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 24, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Ταυτόχρονη επιχείρηση σε Εξαμίλια και Τουρκογέφυρα Κιάτου τα ξημερώματα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator