Απόλυτη στήριξη Μητσοτάκη σε Χρυσοχοΐδη

0


Ο πρωθυπουργός στηρίζει απόλυτα τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη γεγονός που επιβεβαιώθηκε απόλυτα όταν βρέθηκαν μαζί στην παρουσίαση του ευρωπαϊκού αριθμού έκτακτης ανάγκης.


Την άμεση και πλήρη διαλεύκανση όλων των καταγγελιών που αφορούν την αστυνομική βία έχει ζητήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ο οποίος έχει ήδη παραπέμψει ορισμένες υποθέσεις στην υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. Μάλιστα όπως τονίζεται στην περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι καταγγελίες τότε οι κυρώσεις θα είναι ιδιαιτέρως αυστηρές.

Τόσο το Μαξίμου όσο και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχουν από την πρώτη στιγμή τονίσει πως δεν πρόκειται να δεχθούν κρούσματα αυθαιρεσίας από αστυνομικούς. Ενδεικτική ήταν η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου. «Η κοινωνία ζητά να τελειώσει η ανοχή στη βία και στην ανομία. Και η Κυβέρνηση, πάντα στο πλαίσιο του νόμου, σταθερά και μεθοδικά, όπως δεσμεύτηκε, κάνει πράξη αυτή την απαίτηση».

Μπορεί επικοινωνιακά να υπάρχει προβληματισμός στο Μαξίμου για το πως προβάλλονται οι επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ στα υπο κατάληψη κτήρια, ωστόσο είναι αποφασισμένοι να μην κάνουν πίσω καθώς γνωρίζουν πως η πλειοψηφία των πολιτών, όπως αποτυπώνεται στις μετρήσεις, στηρίζουν τις προσπάθειες της κυβέρνησης στο ζήτημα της ασφάλειας. Άλλωστε σε δύο σημαντικές επετείους, του Πολυτεχνείου και της δολοφονίας Γρηγορόπουλου η αντιμετώπιση από την πλευρά της ΕΛ.ΑΣ στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς δεν σημειώθηκαν επεισόδια σε αντίθεση με τα όσα γινόντουσαν στο πρόσφατο παρελθόν.

Κανένα ζήτημα με Χρυσοχοΐδη

Ο πρωθυπουργός στηρίζει απόλυτα τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη γεγονός που επιβεβαιώθηκε απόλυτα όταν βρέθηκαν μαζί στην παρουσίαση του ευρωπαϊκού αριθμού έκτακτης ανάγκης «112» που πραγματοποιήθηκε μία μέρα μετά την επέμβαση της αστυνομίας σε τρία υποκατάληψη κτήρια στο Κουκάκι. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ήταν κεφάτοι, συνομιλούσαν χαλαρά με τα χαμόγελα να περισσεύουν.

Επίσης σε όλες τις καταγγελίες που υπήρξαν και τις επιθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ εκτός από τις ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ και το Μαξίμου στήριζε τις ενέργειες του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη παίρνοντας ξεκάθαρες αποστάσεις από κρούσματα αστυνομικής βίας. Άλλωστε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι ένας από τους δημοφιλέστερους υπουργούς της κυβέρνησης με τις περισσότερες θετικές ψήφους όπως κατέγραψαν οι εξαμηνιαίες τάσεις της MRB.

Ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος στηρίζοντας για μία ακόμη φορά τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη απάντησε στην κριτική που ασκεί συνεχώς το τελευταίο διάστημα ο Αλέξης Τσίπρας «Κρατάτε πολιτική ομπρέλα στη βία και την ανομία». Στο Μαξίμου εκτιμούν πως η Κουμουνδούρου ποντάρει επικοινωνιακά στο επίμαχο ζήτημα της ασφάλειας αποσκοπώντας στην πόλωση του πολιτικού κλίματος και στον διχασμό της κοινωνίας καθώς έχει ξεμείνει από αφήγημα. Ωστόσο θεωρούν πως οι κινήσεις αυτές δεν έχουν αντίκρισμα στην κοινωνία που σταδιακά επιστρέφει στην κανονικότητα γεγονός που αποτυπώνεται σχεδόν σε όλους τους τομείς.

Φωτογραφία: Ευρωκίνηση
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 22, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Απόλυτη στήριξη Μητσοτάκη σε Χρυσοχοΐδη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator