ΚΕΠΑΠ Δήμου Κορινθίων: Με επιτυχία το Χριστουγεννιάτικο ραντεβού με "Το Φάντασμα της Όπερας" !!!

0
Φαντάσματα!

Κάποιοι δεν τα πιστεύουν & κάποιοι άλλοι τα φοβούνται...

Η Φιλαρμονική του ΚΕΠΑΠ του Δήμου Κορινθίων ΤΟΛΜΗΣΕ ένα Χριστουγεννιάτικο ραντεβού με το Φάντασμα της Όπερας!

Μικροί και μεγάλοι μουσικοί της Φιλαρμονικής μας, υπό τη διεύθυνση της Γλυκερίας Μωραϊτάκη, ξεπέρασαν τους εαυτούς τους και συνόδευσαν τους τρεις αξιόλογους ερμηνευτές της Λυρικής (Ρέα Βουδούρη, Ιωάννης Μπρίτσας, Φοίβος Κατσάλης) σε ένα μαγικό ταξίδι πίσω στο χρόνο, στην Όπερα Γκαρνιέ του Παρισιού... & ό, τι συνέβη είναι άξιο ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ!!!

Οι αφηγητές της υπόθεσης (Τόνια Τζαναβάρα, Κωνσταντίνος Ρίσκας, Βάνα Γιακουμάκη, Στέφα Πετρούλα) η παράλληλη προβολή βίντεο (Χρήστος Μπογιαντζόγλου) και ο φωτισμός (Τάσος Κωνσταντίνου) συνέβαλαν στην επιτυχία !!!
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 22, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΕΠΑΠ Δήμου Κορινθίων: Με επιτυχία το Χριστουγεννιάτικο ραντεβού με "Το Φάντασμα της Όπερας" !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator