ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Χριστουγεννιάτικη γευσιγνωσία στο οινοποιείο "Γιαννίκος" με το συγκρότημα "ΑΝΑΔΡΟΜΕΣ"

0Με χαρά σας προσκαλούμε στην γευσιγνωσία των Χριστουγέννων στο Οινοποιείο Γιαννίκος.
Το Σάββατο & Κυριακή 21-22.12.2019 το οινοποιείο μας θα είναι ανοιχτό για εσάς.
Ελάτε να δοκιμάσετε όλα τα κρασιά μας και να επιλέξετε το τέλειο δώρο Χριστουγέννων για τους αγαπημένους σας. Το δώρο μας για εσάς είναι μια Χριστουγεννιάτικη έκπτωση 20% για τις αγορές σας.
Επιπλέον, θα είναι μαζί μας η FEREIKOS με νόστιμους μεζέδες σαλιγκαριών και θα έχουμε ζωντανή μουσική από το συγκρότημα ΑΝΑΔΡΟΜΕΣ.
Ο είσοδος είναι δωρεάν. Σας περιμένουμε στο οινοποιείο μας.
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 19, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Χριστουγεννιάτικη γευσιγνωσία στο οινοποιείο "Γιαννίκος" με το συγκρότημα "ΑΝΑΔΡΟΜΕΣ""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator