ΑΝ. ΛΥΜΠΕΡΙΟΥ: Η εμπιστοσύνη στη ΔΗ.ΚΙ.Ο αφετηρία για την αναπτυξιακή προοπτική της χώρας

0


Η μαζική συμμετοχή και τα αποτελέσματα των εκλογών της 15ης Δεκεμβρίου έστειλαν σε όλη την ελληνική κοινωνία πολλαπλά μηνύματα αισιοδοξίας και αποφασιστικότητας. Οι οικονομολόγοι στηρίζουν το Οικονομικό επιμελητήριο, διεκδικούν τα συλλογικά τους δικαιώματα και την αυτονόητη εφαρμογή αναπτυξιακών πολιτικών.

Σ’ αυτή την κατεύθυνση επιβράβευσαν το έργο, τη συνέπεια και την αξιοπιστία της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ (ΔΗ.ΚΙ.Ο-Σ), αναδεικνύοντας τη για ακόμα μία φορά πρώτη δύναμη με ποσοστό 38.23%. Ένα ποσοστό υψηλότερο από το 35,69% των εκλογών του 2016, δείγμα της εμπιστοσύνης στη δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια.

Είναι δική μας ευθύνη να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες και να προχωρήσουμε με περισσότερο αποφασιστικά βήματα στην επόμενη ημέρα, πιέζοντας για πολιτικές με θετικό πρόσημο για τους συναδέλφους αλλά και ολόκληρη τη χώρα.

Μαζί, ως σημαντική δύναμη ευθύνης προχωράμε για τα δικαιώματα μας.

*Ο Δρ. Αναστασίος Λυμπερίου ειναι Οικονομολόγος, Λογιστής-Φοροτεχνικός Α’ Τάξης Μέλος της Συνέλευσης των Αντιπροσώπων του Οικονομικού Επιμελητήριου Ελλάδας
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 23, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΝ. ΛΥΜΠΕΡΙΟΥ: Η εμπιστοσύνη στη ΔΗ.ΚΙ.Ο αφετηρία για την αναπτυξιακή προοπτική της χώρας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator