Β. ΧΟΥΣΕΛΑΣ: "40 προβλήματα ζητούν λύση και χρηματοδοτήσεις - Που πήγε το προεκλογικό θαύμα των 56 εκατομμυρίων;;;" - ΒΙΝΤΕΟ

0



Καλησπέρα συν αγωνιστές….. χθες το απόγευμα είχαμε συγκέντρωση στο δημαρχείο μετά από πρόσκληση του προέδρου του δ. συμβουλίου κ. Ν.Σκαρμούτσου…

Το θέμα της συνάντησης ήταν : Προγραμματισμός Έργων και δράσεων του δήμου και της Περιφέρειας. Καλεσμένοι ήταν οι δημοτικοί σύμβουλοι οι πρόεδροι των κοινοτήτων και από την Περιφέρεια οι κ.κ. Νίκας Π. Περιφερειάρχης , Α.Γκιολής , Χ.Βυτινιώτης, Α.Κόρκα και Γ. Κελλάρης. Τελικά από την περιφέρεια ήρθαν μόνο ο κ. Βυτινιώτης η κ. Κόρκα και ο Κελλάρης.

Ο δήμαρχος κ. Σταματόπουλος έκανε την εισήγηση εκ μέρος του δήμου και ανέφερε τα θέματα που ζητούν επίλυση και βοήθεια εκ μέρους της περιφέρειας. Ούτε λίγο ούτε πολύ αράδιασε πάνω από 40 προβλήματα που ζητούν λύση και χρηματοδοτήσεις..!!! (προεκλογικά μίλαγε για το θαύμα των 56 εκατομμυρίων που είχε απορροφήσει ο δήμος από Ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις )

Μεταξύ των προβλημάτων ανέφερε: την διάβρωση των ακτών – την επισκευή και συντήρηση υποδομών που καταστράφηκαν από τις θεομηνίες του 2013..!!! και του Σεπτεμβρίου του 2018 (για αυτά είχε πάρει 3,8 εκατομ. από τον Δέδε… που έχουν πάει…;

Μίλησε για έργα διαχείρισης στερεών αποβλήτων και για την ανακύκλωση ( όποτε θυμάται μιλά για τα σκουπίδια γενικά και αόριστα. Την ανακύκλωση την έχει για καραμέλα δέκα χρόνια τώρα άσε που επίσημα έχει δηλώσει πως δεν βλέπει την ώρα που θα έρθει ο ιδιώτης να διαχειριστή τα απορρίμματα..!!!).

Ανέφερε πως τα σχολεία θέλουν συντήρηση και αντισεισμική προστασία (εδώ μάθαμε πως τα περισσότερα δεν έχουν άδεια !!! είναι δηλαδή αυθαίρετα..!!! ).

Μίλησε πάλι για τους περίφημους οδικούς άξονες… Κιάτο Νεμέας, περιφερειακό στο φράγμα Ασωπού..!!! (εάν τελειώσει ποτέ το φράγμα

Ο Τατούλης είχε υποσχεθεί πως θα τελείωνε το Δεκέμβρη του 2019 χθές ο Βυτινιώτης είπε πως ελπίζει για το τέλος του 21 όχι 1821 του 2021..!!! να είναι έτοιμο).

Για τους άξονες της επαρχιακής οδού Κιάτο – Σούλι – Γκούρα – Δερβένι (με επικαιροποίηση της μελέτης του τμήματος Καστανιάς –Γκούρας – Δερβενίου). Για τον οδικό άξονα Πανοράματος έως το διάσελο του κυνηγού, τον άξονα Φενεού έως την διασταύρωση Αγίου Νικολάου, τον άξονα Γκούρας Σκαφιδιάς και χιονοδρομικό Ζήρειας, τον άξονα Κιάτο – Κρυονέρι – Μποζικά…πως πάτε από άξονες χορτάσατε;

Γιατί ο πετυχημένος δήμαρχος των έργων και του 48,5% μίλησε για δυο ακόμα άξονες έναν που αφορά την σύνδεση του Α.Ταρσού με την Ε.Ο. Γκούρας - Δερβενίου και για τον οδικό άξονα Μικρού Βάλτου - Γελινιάτικα. Επίσης, μίλησε για την αξιοποίηση της σιδηροδρομικής γραμμής ΟΣΕ (αυτή την αξιοποιούμε χρόνια τώρα… αφήνοντας τους Ρομά να κλέβουν τις ράγες )

Μη νομίζετε πως τελείωσε εδώ … ο άριστος δήμαρχος μας, συνέχισε να αραδιάζει προβλήματα !!!! όπως την συντήρηση των επαρχιακών δρόμων , την κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης, αγροτική οδοποιία ,αρδευτικά δίκτυα , ολοκλήρωση αρδευτικού δικτύου φράγματος ΔΟΞΑ , εκβάθυνση λίμνης Στυμφαλίας , εκπόνηση ειδικής περιβαλλοντικής μελέτης. Μίλησε για την ανάγκη γεωτρήσεων σε Καστανιά, Λαύκα και Μικρό Βάλτο.

Στην συνέχεια είπε να αναφέρει και το Αρχαίο θέατρο Σικυώνας…μιλώντας για συνέχιση των ανασκαφικών έργων στον αρχαιολογικό χώρο ( στο τεχνικό πρόγραμμα του δήμου για το 2020 έχει βάλει το τρομερό ποσό των 27.000 ευρώ για το Θέατρο) βέβαια ο τρομερός δήμαρχος προεκλογικά έγραφε για τον αρχαιολογικό χώρο στο προεκλογικό του φυλλάδιο με τίτλο « Μαζί χτίζουμε το παρόν κατακτούμε το Μέλλον» ότι : Η αποκάλυψη μιας από τις σημαντικότερες πόλεις τις αρχαιότητας ,που αποτέλεσε το κέντρο των τεχνών της αρχαίας Ελλάδας, οδήγησε σε πλήθος πληροφοριών για την οικιστική ανάπτυξή της , αλλά και για την καθημερινή ζωή των πολιτών της. Συγχρόνως στρέφει στην πόλη μας τα φώτα του παγκόσμιου ενδιαφέροντος, αποτελώντας έναν επιπλέον πόλο έλξης και επισκεψιμότητας…!!!!! (σελίδα 14).

Συνέχισε με Αναδασμούς σε Φενεό και Στυμφαλία, προχώρησε σε θέματα υγείας τι κέντρο Υγείας Κιάτου τι Γκούρας ακόμα και για Πολυδύναμο Ιατρείο στους Καλλιάνους…είπε. Τελειώνοντας μίλησε για την πολιτική προστασία για προγραμματικές συμβάσεις για την αντιμετώπιση έκτακτων καιρικών φαινομένων καθώς και την μετατροπή του Λιμανιού σε καταφύγιο τουριστικών σκαφών..!!!!

Αυτά τα ολίγα έτσι για να έχετε μια εικόνα του τρομερού δήμου μας. Βέβαια ο δήμαρχος ξέχασε να αναφέρει για το περίφημο νερό που έφερε από την Στυμφαλία και για τις εργασίες που κάνει σήμερα !!! για να το φέρει από την Δρίζα όταν ο εργολάβος το έχει σταματήσει όπως και αυτό των αποθηκών ΑΣΟ (είναι ο ίδιος εργολάβος).

Φυσικά με το ξεκίνημα της χθεσινοβραδινής φιέστας ζήτησα τον λόγο για να πω, πως αυτό που κάνουμε και μας κάλεσε ο πρόεδρος ως δημοτικό συμβούλιο δεν είναι παρά μια συζήτηση που δεν δεσμεύει κανέναν και για τίποτα. Η Περιφέρεια έχει ψηφίσει το τεχνικό της πρόγραμμα εδώ και δέκα ημέρες βάζοντας τον δήμο μας στην απέξω (δεν προβλέπει απολύτως τίποτα από τα 24 εκατ. που προγραμματίζει στο τ.π. μας δίνει 500 χιλιάδες για έναν δρόμο…αμφιβόλου κατασκευής ).

Όπως καταλαβαίνετε ο πρόεδρος κ.Σκαρμούτσος με διέκοπτε δεν ήθελε να μου δώσει το λόγο και όλα τα γνωστά κόλπα που μου έκανε και ο προκάτοχός του…στο παρελθόν (άξιος μαθητής ο Νικόλας)

Μπορεί να σας κούρασα αλλά νομίζω πως έτσι θα έχετε μια εικόνα το τι γίνεται στο δήμο…….

Όποιος μπορεί την Τετάρτη ας έρθει στο δημοτικό συμβούλιο θα έχουμε πέρα από το τεχνικό πρόγραμμα και την ψήφιση του προϋπολογισμού.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Βαγγέλης Χουσελάς

Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 11, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Β. ΧΟΥΣΕΛΑΣ: "40 προβλήματα ζητούν λύση και χρηματοδοτήσεις - Που πήγε το προεκλογικό θαύμα των 56 εκατομμυρίων;;;" - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator