ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΝΙΟ: «Αποφασίζομεν και διατάσσομεν "βοϊδίσιο όργωμα" με αύξηση 18 % στα δημοτικά τέλη» !!!

0



Σε όλο το Δήμο Σικυωνίων αποφασίστηκε μείωση των δημοτικών τελών έως και 20% στο Κάτω Διμηνιό αποφασίστηκε... "βοϊδίσιο όργωμα" με αύξηση 18 % !!!

Το γράφαμε μόλις προχθές εδώ...
Τέτοια αρνητική εμμονή δεν είχε ποτέ καμία δημοτική αρχή με το χωριό μας.
Σε όλο το Δήμο Σικυωνίων μειώθηκαν τα δημοτικά τέλη έως και 20%, στο Κάτω Διμηνιό αυξάνονται 18% !!!!
Πάλι μούγκα το τοπικό συμβούλιο.

Δείτε το δελτίο τύπου:

Στον εξορθολογισμό των δημοτικών τελών προχώρησε ο δήμος Σικυωνίων, εφαρμόζοντας νέους συντελεστές ενιαίου ανταποδοτικού τέλους Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού. Οι νέοι συντελεστές αντίθετα από τη γενική πρακτική των αυξήσεων, προβλέπουν μειώσεις στα δημοτικά τέλη που αγγίζουν και το 20% στην πλειοψηφία των κοινοτήτων.

Συγκεκριμένα για την Κοινότητα Κιάτου τα δημοτικά τέλη μειώνονται κατά 15% περίπου, το ίδιο και στην Δ.Ε. Φενεού (15%) ενώ στη Δ.Ε. Στυμφαλίας η μείωση φτάνει το 20%. Στις κοινότητες Μεγάλου Βάλτου, Μικρού Βάλτου, Λαλιωτίου και Σουλίου οι μειώσεις ξεπερνούν το 12%, ενώ για τις κοινότητες Διμηνιού, Πασίου, Μουλκίου και Αρχαίας Σικυώνος τα δημοτικά τέλη αυξάνονται κατά 4% περίπου. Τέλος, αύξηση της τάξης του 18% παρατηρείται και στην Κοινότητα Κάτω Διμηνιού.
Ο δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος σε δηλώσεις του επεσήμανε πως «η επαναδιαμόρφωση των συντελεστών είναι μια κίνηση εστιασμένη στην καλύτερη και δικαιότερη κατανομή των δημοτικών τελών στις κοινότητες του δήμου Σικυωνίων. Σε αντίθεση με τους περισσότερους δήμους, που προχωρούν σε αύξηση των δημοτικών τελών τους, εμείς έχουμε τη δυνατότητα να ισορροπήσουμε με γενναίες μειώσεις τα δημοτικά τέλη και αυτό αποτελεί απόρροια της ορθολογικής και συνετής διαχείρισης των οικονομικών του δήμου μας, τα τελευταία έτη».
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 21, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΝΙΟ: «Αποφασίζομεν και διατάσσομεν "βοϊδίσιο όργωμα" με αύξηση 18 % στα δημοτικά τέλη» !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator