Καιρό είχαμε να διαβάσουμε τέτοια παπάτζα Τζένη !!!

0



Γιατί η εκλογή Σταματόπουλου είναι σημαντική για την Κορινθία και την Πελοπόννησο (!!!!!!!)

Πολλοί αναρωτήθηκαν τι ήταν αυτό που έκανε την εκλογή του δημάρχου Σικυωνίων Σπύρου Σταματόπουλου τόσο σημαντική ώστε να απασχολήσει σήμερα σχεδόν όλα τα τοπικά ΜΜΕ.

Να εξηγήσουμε, λοιπόν, γιατί τουλάχιστον εμείς δεν αναφέραμε την είδηση τυχαία και γιατί θεωρούμε πως η εκλογή του είναι σημαντική για την Κορινθία αλλά και την Πελοπόννησο.

Πρώτα απο όλα, όπως εξηγήσαμε σε προηγούμενο άρθρο μας, η ΕΔΕΥΑ (Ένωση Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης – Αποχέτευσης) αποτελεί το όργανο της κοινής εκπροσώπησης των Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης όλης της Ελλάδας και έχει γενικό σκοπό την ανάπτυξη των Δημοτικών Επιχειρήσεων και το συντονισμό των ενεργειών τους, με κύριο στόχο την υποβοήθηση των ΔΕΥΑ σ' όλες τις φάσεις του έργου τους, για την κατοχύρωση και την αναβάθμιση του ρόλου του ως κοινωνικών φορέων.

Να σημειώσουμε επίσης πως ο Σταματόπουλος πέτυχε την ανεξάρτητη εκλογή του στο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης ΔΕΥΑ.
Ο δήμαρχος Σικυωνίων έθεσε υποψηφιότητα ως ανεξάρτητος, χωρίς να ανήκει σε κλίκες και ομάδες.

Η υποψηφιότητά του για μια θέση στο 13μελές συμβούλιο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αντιμετωπίστηκε αρχικά με έκπληξη αλλά κέρδισε τις εντυπώσεις όταν κατά την, προ της κάλπης, ομιλία του αναφέρθηκε στο έργο του στην ΔΕΥΑ Σικυωνίων.

Οι υπόλοιποι εκπρόσωποι των δήμων του Νομού Κορινθίας δεν ήταν παρόντες στη Γενική Συνέλευση της ΕΔΕΥΑ και η υποψηφιότητα του Σπύρου Σταματόπουλου δεν είχε «τοπικού» χαρακτήρα υποστήριξη αλλά ούτε και κομματική-πολιτική.
Μα ούτε και σε επίπεδο περιφέρειας υπήρχε αριθμητική υπεροχή.

Η εκλογή Σταματόπουλου βασίστηκε καθαρά στην εκτίμηση που αναπτύχθηκε στο πρόσωπό του, με βάση την αξιολόγηση του έργου του ως προέδρου της ΔΕΥΑ Σικυωνίων και της ξεκάθαρης πολιτικής θέσης του για τη λειτουργία της Αυτοδιοίκησης.

Επομένως θα μπορούσαμε να πούμε πως αυτή η εκλογή αποτελεί μια Πανελλήνια αναγνώριση για το «Μοναχόλυκο» της Αυτοδιοίκησης, Σπύρο Σταματόπουλο.

Τζ. Σουκ.
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 21, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Καιρό είχαμε να διαβάσουμε τέτοια παπάτζα Τζένη !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator