Οι μαθητές της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ" στο χώρο των ανασκαφών της Αρχαίας Τενέας

0

Οι μαθητές της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ" επισκέφθηκαν σήμερα το χώρο των ανασκαφών της Αρχαίας Τενέας και εντυπωσιάστηκαν από τα ευρήματα των ανασκαφών. 
Μαζί τους ο Λεωνίδας Γεωργιάδης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας Παναγιώτης Πιτσάκης, ο αντιδήμαρχος Μπίτζιος Δημήτριος κ η υπεύθυνη των ανασκαφών κ Κόρκα
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 03, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Οι μαθητές της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ" στο χώρο των ανασκαφών της Αρχαίας Τενέας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator