ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΙΑΤΟΥ

0



Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιάτου προτίθεται να κατασκευάσει έναν επαγγελματικό οδηγό, σύμφωνα με τις τελευταίες σύγχρονες τεχνολογίες. Με σκοπό την ηλεκτρονική προβολή & πρόσβαση όλων των επιχειρήσεων της περιοχής μας αλλά και το έργο του Εμπορικού Συλλόγου.

Η Ιστοσελίδα θα προβάλει:

1. Διαδραστικό Χάρτη(Google Business Map) παρουσίασης όλων των επιχειρήσεων.

2. Προσωπική μονοσέλιδη σελίδα για κάθε επιχείρηση. Με το λογότυπο της, φωτογραφίες, περιγραφή, ωράριο λειτουργίας, στοιχεία επικοινωνίας, φόρμα επικοινωνίας κατευθείαν με την επιχείρηση, για τα εμπορικά καταστήματα αντικείμενα ειδικών προσφορών με δυνατότητα αλλαγής, για τα καταστήματα εστίασης προβολή menu, για τις επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών ενημερωτικά προγράμματα, σύνδεση με social media (facebook,instagram κτλ)

3. Σε όποιες επιχειρήσεις έχουν e-shop θα γίνει σύνδεση , σε όσες επιθυμούν να δημιουργήσουν υπάρχει ειδική προσφορά δημιουργίας e-shop μέσω του Συλλόγου.

4. Διαφημιστικά banner.

5. Ενημερώσεις για θέματα φορολογικά, λογιστικά, ασφαλιστικά, οικονομικά που αφορούν τις επιχειρήσεις.

6. Ενημερώσεις για διάφορα event, εκδηλώσεις που σχετίζονται με την περιοχή μας.

Ο Εμπορικός Σύλλογος με την κίνηση αυτή δημιουργεί την εξέλιξη του έντυπου τηλεφωνικού καταλόγου, επίσης θα προσφέρει δωρεάν τις παροχές του πεδίου ( 1) σε όλα τα μέλη του, οι παροχές των πεδίων ( 2-3-4 ) θα προσφέρονται με κάποιο ενδεικτικό κόστος.

Οι Επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται παρακαλώ να επικοινωνήσουν μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα: 2742026795, 6972778617,

Παναγιώτης Κολοβίνος 6937110005.
Εκ του Συλλόγου
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 08, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΙΑΤΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator