Διευθύνων Σύμβουλος της «Πελοπόννησος Α.Ε.» ο Σωτήρης Μουρίκης

0Ευχαριστώ από καρδιάς, τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, και Πρόεδρο της Αναπτυξιακής εταιρείας, «Πελοπόννησος Α.Ε.», Παναγιώτη Νίκα,για την εμπιστοσύνη και την τιμή που μου έκανε, να αναλάβω ως Διευθύνων Σύμβουλος .

Ευχαριστώ επίσης, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της «Πελοπόννησος Α.Ε.»,για την ομόφωνη στήριξη στο πρόσωπό μου.

Με σχέδιο, πολλή δουλειά, απόλυτη διαφάνεια, χωρίς διακρίσεις, με ορθολογική διαχείριση του δημόσιου χρήματος,με σεβασμό και στο τελευταίο ευρώ του φορολογούμενου πολίτη, θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στα νέα μου καθήκοντα,

τηρώντας πάντα τον σκοπό,για μια πραγματικά Αναπτυξιακή, σύγχρονη, ευέλικτη και αποτελεσματική,που θα συνδράμει καθοριστικά στην ανασυγκρότηση και την ευημερία της Περιφέρειας Πελοποννήσου στο σύνολο της.

Σωτήρης Μουρίκης
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 08, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Διευθύνων Σύμβουλος της «Πελοπόννησος Α.Ε.» ο Σωτήρης Μουρίκης"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator