«Ντου» αναρχικών στην ΑΣΟΕΕ - Έφτυναν φοιτητές και τους έπαιρναν τα κινητά - ΒΙΝΤΕΟ

0Oμάδες αναρχικών εισέβαλαν πριν από λίγο, σε φοιτητική συνέλευση στην ΑΣΟΕΕ.

Πριν από λίγο, αναρχικοί που ενώνονται κάτω από το "Κοινό αγωνιστικό πλαίσιο", όπως αναφέρουν στα φέιγ βολάν που πέταξαν, εισέβαλαν σε σε φοιτητική συνέλευση στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το meaculpa.gr, διέλυσαν τη συνέλευση και δεν δίστασαν να ξυλοκοπήσουν φοιτητές που διαμαρτυρήθηκαν για την έφοδο τους.

Μάλιστα, άρπαζαν τα κινητά όσων τραβούσαν βίντεο για να τα διαγράψουν και έφτυναν κοπέλες στο πρόσωπο, απαξιώνοντας τες.

Προκήρυξαν, δε, την κατάληψη της σχολής, αύριο Πέμπτη 21 Νοεμβρίου, ως ένδειξη διαμαρτυρίας στην αλλαγή ασύλου και ζητώντας την απόσυρση κατηγοριών διωκόμενων φοιτητών.

Δείτε τα βίντεο:
Πηγή: Meaculpa.gr
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 21, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Ντου» αναρχικών στην ΑΣΟΕΕ - Έφτυναν φοιτητές και τους έπαιρναν τα κινητά - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator