Κ. ΦΡΟΥΖΗΣ: "Είχαμε διαφημιστική συνεργασία με «Αυγή», ΕΦΣΥΝ και Βαξεβάνη" !!!

0Του Αλέξανδρου Διαμάντη

Νέα βόμβα πυροδότησε ο Κ. Φρουζής στην προανακριτική επιτροπή, ο οποίος σε ερώτηση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρη Μαρκόπουλου, σχετικά με τις διαφημιστικές συνεργασίες της Novartis, παραδέχτηκε ότι έδινε διαφημίσεις σε φιλικά προς τον ΣΥΡΙΖΑ έντυπα.

Όπως είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ισχυρός άντρας της Νovartis η φαρμακοβιομηχανία είχε διαφημιστικό πρόγραμμα με την κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, την «Αυγή», με την Εφημερίδα των Συντακτών καθώς επίσης και με τα έντυπα του Κώστα Βαξεβάνη.

Μάλιστα, ο Δ. Μαρκόπουλος κατέθεσε ενώπιον της επιτροπής και τα σχετικά δημοσιεύματα της «Αυγής», προκαλώντας τριγμούς στον ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ό,τι αφορά τη σχέση του με τον Κ. Βαξεβάνη, ο Κ. Φρουζής ομολόγησε ότι τον έχει συναντήσει περισσότερες από τρεις φορές. Η διαφημιστική καμπάνια προς τον κ. Βαξεβάνη ήταν στο περιοδικό Hot Doc και μάλιστα δημοσιεύτηκε σε έκδοση του όπου υπήρχε δημοσίευμα κατά της αντίπαλης εταιρείας της Pfizer!

Ο Κ. Φρουζής φέρεται να αποκάλυψε ότι εκείνη την περίοδο η Pfizer διαμαρτυρήθηκε και ως εκ τούτου δεν προχώρησε σε νέα διαφήμιση. Την ίδια στιγμή, πάντως, περιέγραψε ότι ο Κ. Βαξεβάνης προσπάθησε να τον επαναπροσεγγίσει, δίχως ωστόσο να αλλάξει η θέση του.

Παράλληλα, ο πρώην ισχυρός άνδρας της Novartis μίλησε για συναντήσεις που είχε με τον Ν. Φίλη που τότε ήταν διευθυντής της «Αυγής». Ομολόγησε ότι το διαφημιστικό πρόγραμμα ήταν μεγάλης διάρκειας, ενώ ιδιαίτερη αξία έχει ότι το δημοσίευμα αφορά το gilenya για το οποίο κατηγορείται ο Ανδρέας Λοβέρδος!

Τα έγγραφα που κατέθεσε ο Δ. Μαρκόπουλος

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 15, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κ. ΦΡΟΥΖΗΣ: "Είχαμε διαφημιστική συνεργασία με «Αυγή», ΕΦΣΥΝ και Βαξεβάνη" !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator