Γρηγοριάδης για ΑΣΟΕΕ: «Ο φοιτητής-μέλος του ΜέΡΑ25 που συνελήφθη πήγε να... διαβάσει» !!! - ΒΙΝΤΕΟ

0



Για «γενικευμένη αστυνομοκρατία, νέο δόγμα Νόμος και Τάξη» μίλησε ο βουλευτής του ΜέΡΑ 25 Κλέων Γρηγοριάδης, με αφορμή τα επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ τη Δευτέρα και τη σύλληψη συνεργάτη του, αν και όπως είπε, «η κατάσταση στα πανεπιστήμια στη Ελλάδα δεν ήταν καλή, πολλές φορές ήταν δύσκολο να γίνει μάθημα και αυτό έχρηζε βελτίωσης».

Ο κ. Γρηγοριάδης δήλωσε ότι ο συνεργάτης του, ο οποίος προσήχθη από την ΕΛΑΣ, περνούσε τυχαία από το σημείο την ώρα της έντασης, ενώ ένας φοιτητής του κόμματος που συνελήφθη την ώρα των επεισοδίων ήθελε απλώς να διαβάσει στη βιβλιοθήκη του ιδρύματος.

Ειδικότερα, ο κ. Γρηγοριάδης δήλωσε για το συνεργάτη του ότι «πέρναγε από την ΑΣΟΕΕ όπως φαντάζομαι σε μια δημοκρατική κατάσταση έχει δικαίωμα να περιφέρεται στην πόλη του. Είδε έκπληκτος αστυνομικές δυνάμεις να εγκλωβίζουν μέσα στην ΑΣΟΕΕ να πιέζουν ώστε να μπουν μέσα οι φοιτητές που ήταν απέξω στη συνεχεία να φράζουν την πόρτα και να κάνουν χρήση κρότου λάμψης δακρυγόνων χημικών με ευθείες βολές κατά των φοιτητών».

Όπως κάθε υπεύθυνος και κάτοχος διδακτορικού άνθρωπος, δηλαδή ιδιαιτέρα καλλιεργημένος, συνέχισε ο βουλευτής, σκέφτηκε ότι αυτό μπορεί να είναι το παιδί του. Σταμάτησε στην είσοδο και ρώτησε τους επικεφαλής γιατί όλα αυτά. Η απάντηση ήταν να προσαχθεί. Αυτό είναι ιδιαιτέρα ανησυχητικό» σχολίασε.
Την ίδια στιγμή, ανέφερε ο κ. Γρηγοριάδης, ο φοιτητής – μέλος του ΜέΡΑ 25 συνελήφθη γιατί πήγε να διαβάσει. «Σκέφθηκε ότι αφού είναι κλειστή η Σχολή πρέπει να αξιοποιήσει αυτό το χρόνο, σκέφθηκε ότι η Σχολή του διαθέτει μια βιβλιοθήκη» δήλωσε.

«Όταν ένας πρύτανης κλείνει τη σχολή του ξέρετε τι σημαίνει για εμένα; σημαίνει ότι η συντεταγμένη Πολιτεία δεν μπορεί να εγγυηθεί τη λειτουργία της» είπε.

Δείτε το βίντεο:

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 13, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γρηγοριάδης για ΑΣΟΕΕ: «Ο φοιτητής-μέλος του ΜέΡΑ25 που συνελήφθη πήγε να... διαβάσει» !!! - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator