ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Παγίδα θανάτου στην διασταύρωση Αδειμάντου και Ερμού

0Μετά από πολλαπλές καταγγελίες και δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό τύπο (ήδη από τις 22/9/2019), καθώς και αυτοψία, διαπιστώσαμε στην διασταύρωση Αδειμάντου και Ερμού:

1. Στο οδόστρωμα της Οδού Αδειμάντου έχει πακτωθεί σιδερένια σωλήνα που εξέχει μόλις 5-10 πόντους από την επιφάνεια του οδοστρώματος, δηλαδή αποτελεί μία εν δυνάμει παγίδα θανάτου σε περίπτωση ατυχήματος.

2. Ενόψει του γεγονότος ότι το ΙΝΚΑ Κορινθίας έχει πλέον από 550 μέλη, είναι πιστοποιημένη καταναλωτική οργάνωση και ως εκ τούτου έχει αυξημένα δικαιώματα και υποχρεώσεις απέναντι στους δημότες καταναλωτές του δήμου κορινθίων.

3. καλέσαμε τον Δήμο κορινθίων εντός μίας εργάσιμης ημέρας να προβείτε στα νόμιμα , ήτοι εξαλείφοντας τον κίνδυνο αυτόν για τον οποίον είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι, καθώς και στις υπόλοιπες οφειλόμενες ενέργειές του.

4. Μας εντυπωσίασε αρνητικά το γεγονός, σύμφωνα με τις πολλές μαρτυρίες, ότι επί περίπου 4-5 μήνες υπάρχει η κατάσταση αυτή, χωρίς ο δήμος κορινθίων να έχει ενεργήσει τα νόμιμα, αν και ο ίδιος δημιούργησε το πρόβλημα αυτό κατά την ανακατασκευή της οδό Αδειμάντου.

Κόρινθος 13/10/2019

Με εξουσιοδότηση ΔΣ

Ο γραμματέας
Αναστάσιος Μηλιώτης
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 14, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Παγίδα θανάτου στην διασταύρωση Αδειμάντου και Ερμού"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator