ΚΙΑΤΟ: ΜΕ ΚΥΡΑΝΑΚΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜ.Τ.Ο. ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

0


Η ΔΗΜ.ΤΟ ΣΙΚΥΩΝΊΩΝ σας προσκαλεί την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου και ώρα 19:00 μ.μ στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο του Δήμου Σικυωνίων με θέμα : Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ. Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους και θα μιλήσουν ο υφυπουργός Ανάπτυξης και επενδύσεων και βουλευτής Κορινθίας κ. Χρίστος Δήμας και ο βουλευτής  Νοτίου Τομέα Αθηνών κ. Κωνσταντίνος Κυρανάκης.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 14, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: ΜΕ ΚΥΡΑΝΑΚΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜ.Τ.Ο. ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator