Επίσημη «πρώτη» για τον ΚΑΟΚ στο ΔΑΚ

0



Μπροστά στον κόσμο μας για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα, παρουσιαζόμαστε αύριο Κυριακή στη 13:00 το μεσημέρι!

Αντιμετωπίζουμε για την 2η Αγωνιστική το Νέο Ληξούρι σ’ έναν αγώνα “οδηγό” την συνέχεια αφού είναι το πρώτο ματς που η ομάδα,μετά από σκληρή προετοιμασία και αρκετά προβλήματα τραυματισμών, θα παραταχθεί ”πλήρης δυνάμεων”!

Οι τραυματίες Γιώργος Κωνσταντίνου, Γιώργος Μακρής, Γιώργος Μπούτρης και Αλέξανδρος Αυγενικός οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στο πρώτο ματς στην Τρίπολη, είναι στην διάθεση του Κώστα Ρουμελιώτη ο οποίος πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου την τελευταία προπόνηση πριν τον αυριανό αγώνα!

Θέλουμε όλους εσάς κοντά μας! Στις κερκίδες του ΔΑΚ! Στην έδρα μας!

Εσείς, ο κόσμος του ΚΑΟΚ, είστε η δύναμη και το κίνητρο μας!

Σας περιμένουμε όλους αύριο στη 13:00!

Ενωμένοι να καταφέρουμε πολλά!

Να κάνουμε Κάθε Κυριακή, Γιορτή!
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 19, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Επίσημη «πρώτη» για τον ΚΑΟΚ στο ΔΑΚ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator