Συνάντηση της Βουλευτή Κορινθίας κυρίας Μαριλένας Σούκουλη Βιλιάλη με την Υφυπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων

0Συνάντηση της Βουλευτή Κορινθίας κυρίας Μαριλένας Σούκουλη Βιλιάλη με την Υφυπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, αρμόδια για θέματα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής, κυρία Σοφία Ζαχαράκη.

Η Βουλευτής Κορίνθιας κυρία Μαριλένα Σούκουλη - Βιλιάλη, την Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019, είχε συνάντηση με την Υφυπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κυρία Σοφία Ζαχαράκη αναφορικά με θέματα που αφορούν το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και Ειδικό Νηπιαγωγείο Κορίνθου. Συγκεκριμένα, η Βουλευτής κυρία Σούκουλη ενημέρωσε αναλυτικά την κυρία Υφυπουργό για τις ελλείψεις που υπάρχουν σε εκπαιδευτικό και ειδικό προσωπικό του Ειδικού Νηπιαγωγείου Κορίνθου καθώς και για το θέμα της απόπειρας συρρίκνωσης του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κορίνθου.

Η Υφυπουργός κυρία Ζαχαράκη ανέφερε ότι η ομαλή λειτουργία των Ειδικών σχολείων αποτελεί ζήτημα υψηλής προτεραιότητας για το Υπουργείο Παιδείας. Συμφώνησαν ότι η φροντίδα των εκπαιδευτικών αναγκών, των εν λόγω μαθητών, αποτελεί δείγμα πολιτισμικής ευαισθησίας αλλά και πολιτικής υπευθυνότητας.

Η Υφυπουργός δεσμεύτηκε για την άμεση επίλυση των συγκεκριμένων προβλημάτων του Ειδικού Δημοτικού και του Ειδικού Νηπιαγωγείου Κορίνθου.

Η Βουλευτής Κορινθίας κυρία Σούκουλη ευχαρίστησε θερμά την Υφυπουργό κυρία Ζαχαράκη για την πολιτική διαθεσιμότητα της στην αντιμετώπιση των συγκεκριμένων θεμάτων αλλά και για την προσωπική της ευαισθησία.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 03, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Συνάντηση της Βουλευτή Κορινθίας κυρίας Μαριλένας Σούκουλη Βιλιάλη με την Υφυπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator