ΚΙΑΤΟ: Οικολογικό έγκλημα - Σε ποιο τζάκι θα καταλήξει ο ευκάλυπτος ;;;

0Αυτό το οικολογικό έγκλημα θα πρέπει κάποιος να το σταματήσει στο Κιάτο και θα το κάνουμε πράξη!

Είναι αυτονόητο για λόγους ασφαλείας να περιορίζουμε την κόμη των υψηλών δένδρων, αλλά όχι και να τα κόβουμε στην ρίζα. Ο καθένας κάνει ό,τι του καπνίσει σ'αυτόν τον Δήμο.

Οι φωτογραφίες είναι από τον παλιό Σιδηροδρομικό Σταθμό Κιάτου.

Αυτό που με θλίβει περισσότερο είναι το γεγονός ότι μόνο ένας δημότης ενεργοποιήθηκε να καλέσει την αστυνομία. Όλα τα εγκλήματα έχουν την διαβάθμιση τους. Συνεπώς την επόμενη φορά που κάποιος σας κάνει διάρρηξη στο σπίτι σας, μην εκπλαγείτε που ο γείτονας δεν κάλεσε την αστυνομία!

Μάρκος Λέγγας
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 03, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Οικολογικό έγκλημα - Σε ποιο τζάκι θα καταλήξει ο ευκάλυπτος ;;;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator