ΠΑΛΑΙΧΘΩΝ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: “ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ”

0


Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019, στον Πολυχώρο “Μαρία Δημητριάδη”, ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Παλαίχθων” Κορίνθου, διοργάνωσε εκδήλωση με προσκεκλημένη την κ.Μαρία Μαραγκού.

Η κ.Δήμητρα Αποστόλου, υπεύθυνη εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου, αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε την ομιλήτρια και το κοινό, ενημέρωσε για τις επόμενες προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Συλλόγου.

Η κ.Μαρία Μαραγκού, η οποία ασχολείται συστηματικά με την μελέτη της φιλοσοφίας και της ελληνικής γλώσσας, μίλησε για το κοσμικό ταξίδι της ψυχής, όπως παρουσιάζεται στην Οδύσσεια από τον Όμηρο, τον λατρεμένο των Μουσών και παρουσίασε τον εκπληκτικό τρόπο με τον οποίο ο μεγάλος ποιητής χρησιμοποίησε την θεΪκά δομημένη Ελληνική Γλώσσα, για να κωδικοποιήσει ύψιστες αλήθειες!

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsi

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 21, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΑΛΑΙΧΘΩΝ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: “ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ”"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator