Δ. ΜΠΙΤΖΙΟΣ: "Προχωράμε με συνέπεια και σχέδιο"

0Προσπαθώντας να ικανοποιήσουμε τα δίκαια αιτήματα των δημοτών μας, χωρίς διακρίσεις, χωρίς εξαιρέσεις, τοποθετήσαμε σήμερα τις πρώτες χημεικές τουαλέτες στο χώρο της Λαϊκής Αγοράς Κορίνθου. Ειναι γνωστό σε όλους ότι τόσο οι έμποροι-παραγωγοί όσο και οι επισκέπτες ζητούσαν τις τουαλέτες πάνω από 10 χρόνια. Φυσικά και δεν «πανηγυρίζουμε» για το αυτονόητο απλώς θυμίζω ότι... Προχωράμε με συνέπεια και σχέδιο!Δημοσίευση: Οκτωβρίου 04, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δ. ΜΠΙΤΖΙΟΣ: "Προχωράμε με συνέπεια και σχέδιο""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator