"5ος Πρωταθληματικός Αγώνας Dragster 2019": Νέες επιτυχίες για την Vagias RaceTech

0


Επιστροφή με πολλά χαμόγελα για την ομάδα μας γιατί σε ένα δύσκολο αγώνα καταφέραμε το καλύτερο. Δύο πρώτες θέσεις και ένα δύσκολο νέο πανελλήνιο ρεκόρ που όπως έχουμε αποδείξει είναι ο στόχος της ομάδας μας .
Αναλυτικά στη Super Street ο Κώστας Καλαντζής με συνεχόμενα περάσματα στο 7,61 που είναι και προσωπικό ρεκόρ κατέκτησε την πρώτη θέση του βάθρου. Στη real street ο Πούλος Αλέξανδρος κατάφερε νέο επίσημο πανελλήνιο ρεκόρ σταματώντας τα χρονόμετρα στο 7,851 με 297 καθώς και άλλη μια 1η θέση στο βάθρο. Ο Στυλιανος Γερακούδης δεν κατάφερε να αγωνιστεί λόγω μηχανικής βλάβης στη μηχανή. Να ευχαριστήσουμε την proaction και τον Νικηφόρο Διακακη που η πίστα ήταν επιτέλους σε καλά επίπεδα ,επίσης ενα μεγάλο ευχαριστώ στο Καψιμάλη για όλη τη βοήθεια. Τέλος να πούμε ότι το νέο ρεκόρ της ομάδας αφιερώνεται στον φίλο μας Δήμο Αποστολίδη που σίγουρα μας καμαρώνει από ψηλά. Ραντεβού στον επόμενο αγώνα ακόμα πιο δυνατοί.


Δημοσίευση: Οκτωβρίου 15, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: ""5ος Πρωταθληματικός Αγώνας Dragster 2019": Νέες επιτυχίες για την Vagias RaceTech"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator