ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ: «Ομορφαίνουμε το Δήμο μας, ζωγραφίζουμε τους κάδους απορριμμάτων»

1Συνεχίζουμε να δίνουμε χρώμα στην πόλη μας.

Η βοήθεια της Εύας Ναμόρ με τους εθελοντές του "Ορφέα", του Προέδρου Ξυλοκάστρου Νίκου Χαβέλη και της Μαρίας Παναγουλοπούλου μας δίνει τη δυνατότητα να ομορφαίνουμε τον τόπο μας.

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 15, 2019

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ: «Ομορφαίνουμε το Δήμο μας, ζωγραφίζουμε τους κάδους απορριμμάτων»"
Μαρία Σεφέρου είπε...

Τον ομορφαίνετε το Δήμο ή τον καραγκιοζεύετε; Η καθαριότητα των κάδων ομορφαίνει το Δήμο και όχι το πασάλειμμά τους με μπογιές. Τους ρώτησε τους δημότες ο Δήμαρχος; Φοβάμαι ότι θ' αρχίσει η καραγκιοζοποίηση τοίχων και μανδρών, όπως έχει καταντήσει η Αθήνα! Κακή αρχή, Δήμαρχε...


15 Οκτωβρίου 2019 στις 3:55 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator