ΑΛΛΑΓΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ 2020

0
Με πρωτοβουλία της νέας Δημοτικής Αρχής αποφασίστηκε να γίνει μια συνάντηση με Πολιτιστικούς Συλλόγους οι οποίοι δραστηριοποιούνται στον Δήμο Κορινθίων, προκειμένου να υπάρχει
προγραμματισμός, χρονοδιάγραμμα και συντονισμός στις πολιτιστικές και άλλου είδους εκδηλώσεις για το έτος 2020, με σκοπό να πραγματοποιούνται δρώμενα σε όλο τον Δήμο και μάλιστα σε
εβδομαδιαία βάση.

Η πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο στις 11/10, μετά από πρόσκληση της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού.

Επειδή όμως η λίστα της βάσης δεδομένων ήταν ελλιπής θα ακολουθήσει και δεύτερη με τους εκπροσώπους συλλόγων που λόγω υποχρεώσεων δεν μπορούσαν να παραστούν καθώς επίσης και από φορείς που δεν έλαβαν την αρχική πρόσκληση.

Οι σύλλογοι που επιθυμούν να συμμετέχουν όπως αποστείλλουν τα στοιχεία τους στο email του Τμήματος Πολιτισμού politismos@1383.syzefxis.gov.gr.

Στην συνάντηση αυτή το παρών έδωσε ο Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος, ο Αντιδήμαρχος αρμόδιος σε θέματα Πολιτισμού Τιμολέων Πιέτρης, ο οποίος διηύθυνε την συζήτηση, ο Πρόεδρος του ΚΕΠΑΠ Θέμης Κουτσογκίλας και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Νεκτάριος Σπηλιόπουλος.

Οι εκπρόσωποι των συλλόγων που γέμισαν την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, έδειξαν ενθουσιασμένοι με την αλλαγή φιλοσοφίας στην συνδιοργάνωση εκδηλώσεων προκειμένου να
"ζωντανεύσει" η περιοχή μας και να υπάρξει συνεργασία μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 22, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΛΛΑΓΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ 2020"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator