Η πηγή των δεινών...

0




Η Ελλάδα κυβερνάται από το 1973 από Δημοκρατικούς.

Από τότε που ο Τραμπ προτάθηκε υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων, σύσσωμος ο (Δημοκρατικός) πολιτικός και (Δημοκρατικός ολιγαρχικός) κόσμος της Ελλάδας τον χλεύαζε, θεωρώντας ότι δεν θα εκλεγεί ποτέ.

Όταν έγινε Πλανητάρχης συνέχισε να τον χλευάζει.

Σε κάθε τί που γινόταν τυχαία (και κάθε τί που προκαλούσε σε συνεργασία με τους Δημοκρατικούς των ΗΠΑ) φώναζε “Ευκαιρία! Διώξτε τον!”, ελπίζοντας σε επανάληψη του σεναρίου Άγκνιου-Νίξον.

Ακόμα και σήμερα θεωρεί ότι δεν θα επανεκλεγεί.

Σε αυτό το πλαίσιο, πόσο ψυχικά διαταραγμένος πρέπει να είναι κάποιος για να θεωρήσει ότι έστω δόθηκε η παραμικρή επιλογή στον Τραμπ να είναι υπέρ της Ελλάδας;

Τον έδιωξαν όταν ήρθε να επενδύσει στο Ελληνικό, ενώ ο Ερντογάν τον καλοδέχτηκε και τον εξυπηρέτησε.

Φταίει ο Τραμπ που δεν είναι φανατικά υπέρ της Ελλάδας;

Όχι. Φταίνε αυτοί που δεν τον θέλουν.

Έφταιγε ο Κίσσιγκερ για την εισβολή στην Κύπρο; Όχι ο Μακάριος, ο Ιωαννίδης, οι ΕυρωΝαζί (Καραμανλής και ΠΑΚ Γερμανίας) και το ΚΚΕ;

Δεν φταίει το φυσιολογικό και αναμενόμενο αιτιατό όταν ΤΟ ΑΙΤΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑ και πηγάζει από την πηγή του κακού, τον σοσιαλισμό!

Είναι ΑΚΡΙΒΩΣ όπως η χρεωκοπία και τα μνημόνια.

Τα προγράμματα προσαρμογής είναι εργαλεία επιβολής οικονομικής και θεσμικής ατροφίας με σκοπό τη μετατροπή ενός κράτους σε failed state ώστε να προσαρμοστεί ως absorbed failed state από κάποια υπερεθνική (= αντιδημοκρατικά/νεοφεουδαρχικά οργανωμένη) οντότητα.

Τα μνημόνια είναι εργαλεία εγκλήματος.

Με τη χρεωκοπία, τα μνημόνια έγιναν αναγκαίο κακό επειδή συνέχισε να υπάρχει το κακό, δηλαδή Η ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ (της χρεωκοπίας), δηλαδή ΕΣΕΙΣ, ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ, που κυβερνάτε από το 1973!

Δεν έφταιγε ο Κίσσιγκερ για την εισβολή και κατοχή της Κύπρου.
Το συμφέρον του κοίταξε.

Δεν έφταιγαν η κακιά Μέρκελ και ο κακός Σόιμπλε για τα μνημόνια.
Το συμφέρον τους κοίταξαν.

Δεν φταίει ο Ερντογάν για όσα έκανε, κάνει και θα κάνει στο Αιγαίο και όπου αλλού βρει.
Το συμφέρον του κοιτάει.

Φταίει η Ελλάδα που κυβερνάται από Δημοκρατικούς, οι οποίοι κοιτάνε το συμφέρον του διεθνούς σοσιαλισμού, δηλαδή να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα της κάθε Μέρκελ και του κάθε Ερντογάν.

Συμμαχία δεν υπάρχει αν δεν υπάρξει μάχη.

Όταν οι εγχώριοι Δημοκρατικοί σου πουλάνε το δόγμα:

... «Δεν είσαι ικανός, οι απέναντι είναι ικανότεροι» ενώ μπορείς να τους ισοπεδώσεις σε 24 ώρες, ... «δες τουρκικά σήριαλ, δες πόσο καλά είναι εκεί» ενώ εκεί οι περισσότεροι πεινάνε, ενώ οι γυναίκες τρώνε ξύλο για να πάει καλά η μέρα, ενώ υπάρχει φόβος και αβεβαιότητα παντού.

... «Όλα (σύνορα/διεθνές δίκαιο) είναι σχετικά, θα σε προστατέψει ο ευρωστρατός, οι Ελβετοί κακώς παίρνουν το πολεμικό όπλο από τον στρατό στο σπίτι τους, οι Σουηδοί κακώς ξαναεκπαιδεύουν τους άνδρες για να είναι ετοιμοπόλεμοι, οι Ισραηλινοί κακώς στέλνουν τις γυναίκες στον στρατό» ενώ μπορείς να είσαι 100% επαρκής και έτοιμος για κάθε εχθρό, εσωτερικό ή εξωτερικό, με σχεδόν μηδενικό κόστος.

... «Αν ρίξεις στον επίδοξο ληστή και δολοφόνο σου, είσαι δολοφόνος, κάνε πως κοιμάσαι μήπως και δεν σε σκοτώσει» / «ρίχτε καρατιές στους αστυνομικούς, αγωνιστείτε για τον σοσιαλισμό για να γουστάρουν οι μεν και να τιμούν τους αγώνες σας οι δε», ενώ θα έπρεπε να ισχύει ο νόμος trespassing και να υπάρχει σεβασμός στους αστυνομικούς ως όργανα επιβολής του νόμου γιατί μόνο έτσι υπάρχει ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ όπως στις ΗΠΑ, οι εγχώριοι Δημοκρατικοί εφαρμόζουν ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΑΝΤΟΥ, δηλαδή επιβάλλουν ατροφία στο ελληνικό κράτος ως ανεξάρτητο κράτος δικαίου, δηλαδή καταλύουν με βία το πολίτευμα.

Δεν είναι ερώτημα τύπου «η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα;»

Είναι αίτιο και αιτιατό.

Είστε οι φορείς της ασθένειας, την μεταδόσατε στην Ελλάδα, θέλετε να είστε με το ζόρι οι μόνοι γιατροί που θα επιβάλλετε την δική σας θεραπεία, όχι για να θεραπεύεστε αλλά για να ελέγξετε τη διαδικασία ως τον βέβαιο θάνατο, τον οποίο πάλι θέλετε με το ζόρι να ελέγξετε ως νεκροθάφτες.

Αυτό είναι σοσιαλισμός: Το νταβατζιλίκι μετατροπής του ανθρώπου σε ζώο, αρμέγματός του και ελεγχόμενης θανάτωσής του.

Αυτός είναι ο ρόλος της Δημοκρατικής Παράταξης.

Όποιος θέλει να το παίξει νταβατζής ή βολεύεται/αρέσκεται να γίνει/είναι ζώο, ας μείνει εκεί.

Οι υπόλοιποι, που -δυστυχώς για αυτούς είμαστε η συντριπτική πλειοψηφία στην Ελλάδα- δεν είμαστε τέτοιας πάστας, τόσες δεκαετίες σας παρατηρούσαμε περιμένοντας να δούμε πού το πάτε, μετά σας βλέπαμε με μισό μάτι και πλέον σας κοιτάμε προσεκτικά (κατά το “I see you”).

Ξέρουμε πολύ καλά ότι προσπαθείτε με τους λάθρο να αλλάξετε αυτό το ποσοστό, αλλά δεν θα τα καταφέρετε. Έχουν έρθει έτσι άτσαλα πολλοί κατά τους αιώνες και έφυγαν το ίδιο άτσαλα.

Η Ελλάδα δεν βασανίζεται από τα δεινά που έπεσαν από τον ουρανό. Η ΠΗΓΗ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ. Μόλις φύγετε εσείς η Ελλάδα θα αναπνεύσει. Το πρώτο βήμα έγινε όταν φύγατε από το χωράφι της πατριωτικής, της Πολιτειακής Παράταξης. Το δεύτερο πόδι θα πατήσει έξω από τον τάφο όταν πάψετε να το παίζετε υγιείς/γιατροί/νεκροθάφτες.

Η Ελλάδα δεν έχει πεθάνει κύριοι. Ιστορικά, μετά από τις πιο σκοτεινές της στιγμές, σαν και τη σημερινή, μεγαλώνει.

Anaconda
AntiNews
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 23, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η πηγή των δεινών..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator