ΒΕΛΟ: Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΑΝΑΒΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ

0



Η πρόσφατη συνέντευξη του δημάρχου κ.Παπακυριάκου στην ιστοσελίδα korinthia.net.gr, έκρυβε μία πολύ μεγάλη Πολιτική και Ηθική δικαίωση για τον επικεφαλής του συνδυασμού μας Θανάση Μανάβη και την Νέα Πνοή.

Πριν ένα χρόνο ο Θανάσης Μανάβης σε συγκέντρωση κατοίκων στο Κοκκώνι και παρουσία του δημάρχου είχε καταγγείλει ότι ο δήμος έχασε 2.500.000 εκατομμύρια ευρώ από την περιφέρεια για την διευθέτηση του ρέματος Περιστερώνας, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει το Βραχάτι και τα γύρω χωριά.

Έξαλλος τότε ο δημοτικός σύμβουλος κ.Πρεδάρης είχε πει δημόσια,ότι «ο δήμαρχος προσπάθησε να τρέξει το έργο από άλλη οδό πιο γρήγορα…»

Αμέσως μετά ο ίδιος ο δήμαρχος είπε ότι λέει «μπούρδες» ο κ.Απόστολος Παπαφωτίου που είχε καταγγείλει ότι με ευθύνη του δήμου χάθηκε το σπουδαίο αυτό έργο…!

Στην συνέντευξη που έδωσε ο κ.Παπακυριάκος στην ιστοσελίδα ο ίδιος λέει ότι πλέον δεν έχει καμία ιδέα τι θα γίνει με τα αντιπλημμυρικά του δήμου Βέλου-Βόχας και μάλιστα τώρα ΘΥΜΗΘΗΚΕ τα 2,5 εκατομμύρια για τον Περιστερώνα…αλλά φοβάται την αλλαγή που έγινε στην κυβέρνηση…!

Η απόλυτη κοροϊδια στο μεγαλείο της!

Λίγο πριν τις εκλογές ο κ.Παπακυριάκος έκανε μαθήματα αντιπλημμυρικής προστασίας και μόλις τις κέρδισε με τον τρόπο που τις κέρδισε..σηκώνει τα χέρια ψηλά και ψάχνει 15 εκατομμύρια ευρώ…!

Το κάνει σκόπιμα όμως και αυτό είναι σαφές.

Φοβάται τον χειμώνα που έρχεται γιατί ποτάμια και ρέματα είναι ακόμα ακαθάριστα και προσπαθεί να πετάξει τις ευθύνες ΤΟΥ στην περιφέρεια και στην κυβέρνηση Μητσοτάκη….!

Ένα χρόνο μετά τις πολιτικές «μπούρδες» του κ.Παπακυριάκου αποδείχθηκε ότι ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ…

Ο μοναδικός δρόμος, ήταν να κάνει το έργο της περιφέρειας στον Περιστερώνα για να ένοιωθαν ασφαλείς σήμερα οι κάτοικοι του Βραχατίου και όλων των χωριών.

Αυτή την στιγμή ο δήμος Βέλου-Βόχας είναι στο απόλυτο μηδέν όσο αφορά την αντιπλημμυρική προστασία.

Οι Φαραωνικές σκέψεις του κ.Παπακυριάκου είναι για μία ακόμα φορά στάχτη στα μάτια του κόσμου, που ευχόμαστε να μην πληρώσει και πάλι το τίμημα της ανερμάτιστης πολιτικής της δημοτικής αρχής.

Βέβαια παραμένει ανοικτό το θέμα της απευθείας ανάθεσης των 3 εκατομμυρίων ευρώ που έδωσε ο πρώην γενικός γραμματέας κ. Γιώργος Δέδες μετά τις καταστροφές του «Ζορμπά» και ο έλεγχος για το πώς και ιδιαίτερα που αξιοποιήθηκαν τα χρήματα αυτά.

Η Πολιτική και Ηθική δικαίωση του επικεφαλής μας Θανάση Μανάβη, δεν μας αρκεί γιατί χιλιάδες συμπατριώτες μας είναι στο έλεος των καιρικών φαινομένων εξαιτίας της ανικανότητας της δημοτικής αρχής, να σχεδιάσει, να μελετήσει και να εκτελέσει ένα μεγάλο έργο υποδομής, που έχει ανάγκη ο τόπος μας.

Η δικαίωση αυτή αποδεικνύει όμως περίτρανα ότι προεκλογικά ΕΙΠΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ την οποία άκουσε το 48% των πολιτών.

Δεν μας πίστεψαν λίγοι ακόμα που θεώρησαν ότι κάναμε στείρα αντιπολίτευση.

Σήμερα είμαστε σίγουροι ότι το μετάνιωσαν.

Ο αγώνας μας για ένα καλύτερο, ανθρώπινο και ασφαλή δήμο συνεχίζεται..!

ΝΕΑ ΠΝΟΗ

Γραφείο Τύπου
Ζευγολατιό 24 Σεπτεμβρίου 2019
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 24, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΒΕΛΟ: Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΑΝΑΒΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator