ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΦΕΝΕΟΥ ΤΕΥΧΟΣ ΝΟ 75 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ 2019

0


Θερμή παράκληση προς τους συνδρομητές της εφημερίδας.

Πιστεύουμε ότι δεν αποτελεί ιδιαίτερη ενόχληση , η υπενθύμιση στους αγαπητούς συμπατριώτες- συνδρομητές μας, ότι η μοναδική εφημερίδα του Φενεού , για να μπορέσει να συνεχίσει την έκδοσή της με σκοπό την δική σας επαφή με τα ‘’ιερά και Άγια χώματα’’ του Φενεού , στηρίζεται αποκλειστικά στις συνδρομές αγάπης των συμπατριωτών μας.

Θα μας υποχρεώσετε όμως και θα επιβεβαιώσετε την αγάπη σας και το ενδιαφέρον για τον τόπο μας και κατ επέκταση την εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΦΕΝΕΟΥ» ,αν με την πρώτη ευκαιρία φροντίσετε για την έγκαιρη εξόφληση της συνδρομή σας, για το έτος 2019 και παλαιοτέρων ετών!!

Ευχαριστούμε για τη διάθεση στήριξης της εφημερίδας, η οποία έχει εκφραστεί έμπρακτα μέσα από τη συνδρομή σας.

ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΕΞΩΦΛΗΣΕΙ ΜΗΝ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΣΑΣ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ!

Σας ευχαριστούμε
Από τη διεύθυνση της εφημερίδας μας
Ιωάννης Λαλιώτης
6976 343084 , ilaliotis@yahoo.gr
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 26, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΦΕΝΕΟΥ ΤΕΥΧΟΣ ΝΟ 75 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ 2019"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator