Γράφει ιστορία !!!

0Όποιο στοίχημα έβαλε το κέρδισε, κυρίως με τον εαυτό του...
Ο πρώην πρόεδρος Χιλιομοδίου και νυν αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Κορινθίων Δημήτρης Μπίτζιος έχει βαλθεί να κερδίσει και αυτό το δύσκολο στοίχημα, πάλι με τον εαυτό του.
Έχει τον τρόπο να αντεπεξέρχεται στα δύσκολα και το έχει αποδείξει στο παρελθόν πολλές φορές.
Οι εργασίες καθαριότητας συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και θα συνεχιστούν στα Λουτρά Ωραίας Ελένης και στην Αλμυρή.
Με τον προγραμματισμό που έχει γίνει από τη Διεύθυνση Καθαριότητας και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο καθημερινά τα συνεργεία καθαριότητας θα βρίσκονται σε κάθε γωνιά του Δήμου γράφοντας τη δική του ιστορία.


Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 26, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γράφει ιστορία !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator