Ιστιοπλοϊκός 'Όμιλος Σικυωνίων: 4ος στο Βαλκανικό Ιστιοπλοΐας ο Θεοδωρόπουλος

0





Μια ακόμα εξαιρετική εμφάνιση, την πρώτη του εκτός Ελλάδας, προσέθεσε στο ενεργητικό του ο Γιώργος Θεοδωρόπουλος. Ο αθλητής του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Σικυωνίων, λίγο πριν κλείσει τα 11 του χρόνια, κατέλαβε την 4η θέση στην κατάταξη των 11χρονων του Βαλκανικού πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας, που διεξήχθη από τις 6-11 Σεπτεμβρίου 2019, στο Τίβατ του Μαυροβουνίου.

Με περισσό θάρρος και θράσος ο Γιώργος αντιμετώπισε 105 αθλητές από 7 βαλκανικές χώρες και απέδειξε ότι δίκαια φέρει το εθνόσημο στο στήθος του. Θα μπορούσε μάλιστα να βρίσκεται στο τρίτο σκαλί του βάθρου των νικητών, αν στην τελευταία του κούρσα δεν έχανε τη μάχη με τον «αέρα». Όμως η κατάταξή του ανάμεσα στους 22 κορυφαίους οπτιμίστες των Βαλκανίων και στην 4η θέση των 11χρονων είναι η δικαίωση. Δικαίωση των προσπαθειών του και της αφοσίωσής του στο άθλημα που αγαπάει, δικαίωση των γονιών του και του Ιστ.Ο.Σ. για την στήριξη που του προσφέρουν αλλά και των προπονητών-δασκάλων του.

Μπράβο Γιώργο. Ελπίζουμε η διάκρισή σου αυτή να δώσει νέα ώθηση στην αθλητική σου διαδρομή και σου ευχόμαστε ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 12, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ιστιοπλοϊκός 'Όμιλος Σικυωνίων: 4ος στο Βαλκανικό Ιστιοπλοΐας ο Θεοδωρόπουλος"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator