SYKEATHLON 2019: ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ - ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ ΚΟΛΠΟ

0






Ο ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΚΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ «ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΣ», στο πλαίσιο της εκδήλωσης ΝΑΥΤΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ, 7-8 Σεπτεμβρίου, οργανώνει, για πρώτη χρονιά, το αθλητικό γεγονός SYKEATHLON 2019, κατά το οποίο θα πραγματοποιηθεί ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ.

Στο SYKEATHLON 2019 θα συμμετέχουν ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΑΡΗΣ ΒΑΡΚΙΖΑΣ, ο ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ και ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ.

Αθλητές των αθλημάτων Κανόε-Καγιάκ, Ιστιοπλοΐας, SUP και Dragon Boat θα αρμενίσουν στο γραφικό κόλπο της Συκιάς κάνοντας επίδειξη των δεξιοτήτων τους κάτω από τους ήχους θεσπέσιων μουσικών.

Σαββάτο, ώρα έναρξης : 17:30 μ.μ. – Κυριακή, ώρα έναρξης: 10:00 π.μ. 

ΓΙΑΤΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΝΩΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ 

Ελάτε να θυμηθούμε οι μεγαλύτεροι τις βραδιές που κάτοικοι της Συκιάς και των γύρω χωριών καθόμασταν στα βότσαλα κάτω από τα αρμυρίκια και απολαμβάναμε τη φεγγαράδα.
Ελάτε οι νεώτεροι να ζήσετε κι εσείς τη μαγεία του σούρουπου στον όρμο της Συκιάς απολαμβάνοντας Επίδειξη Θαλάσσιων Αθλημάτων.
Στο SYKEATHLON 2019 θα συμμετέχουν ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΑΡΗΣ ΒΑΡΚΙΖΑΣ, ο ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ και ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ.
Αθλητές των Κανόε-Καγιάκ, Ιστιοπλοΐας, Sup και Dragon Boat θα αρμενίσουν στο γραφικό κολπίσκο της Συκιάς κάνοντας επίδειξη των δεξιοτήτων τους  κάτω από τους ήχους θεσπέσιων μουσικών.

ΓΙΑΤΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΝΩΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Τάσος Βουγίδης
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ SYKEATHLON 2019
Μέλος Δ.Σ. ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΙΑΚ - ΤΑΜΙΑΣ

Μαρία Β. Σακελλαρίου
Οργάνωση – Επικοινωνία – Δημόσιες Σχέσεις

Θανάσης Πάνου
Εικαστική Επιμέλεια

Βασίλης Τσίτσικας
Μουσική Επιμέλεια
Δημοσίευση: Αυγούστου 28, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "SYKEATHLON 2019: ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ - ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ ΚΟΛΠΟ "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator