ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΝΙΟ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ

0Ο πλανήτης μας, το σπίτι μας φλέγεται, πλημυρίζει, πονάει και φωνάζει. Άλλοτε ξεβράζοντας νεκρά κήτη στις παραλίες μας και άλλοτε με καταιγίδες και φωτιές που μας καταστρέφουν. Πότε θα τον ακούσουμε;

Το Σάββατο 31 Αυγούστου 2019 στον Πευκιά Κάτω Διμηνιού στο Caribbean, στις 20.00,

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Αγκαλιά-ΖΩ» σε συνεργασία με τον υπο ίδρυση

Σύλλογο Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Σικυωνίων «Σείριος», και την ΚΟΙΝΣΕΠ «Λογής Καλούδια».

Διοργανώνουμε εκδήλωση για το Περιβάλλον και την Κλιματική αλλαγή.

Πρόγραμμα Εκδήλωσης :

19.00-20.00 εθελοντές θα υλοποιήσουν, ομαδικά παιχνίδια για τα μικρά και τα μεγαλύτερα παιδιά με στόχο την ευαισθητοποίηση τους για την σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος.

20.00-22.00 θα γίνει ενημέρωση για το περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή από τους :

· K.Ρωμανού Νατάσσα ωκεανολόγο της NASA , ομότιμο καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Κολούμπια, ειδικής σε θέματα κλιματικής αλλαγής .

· Παρουσίαση δράσεων του Gaia Research Institute και της Legambiente από την Ιταλία που δραστηριοποιούνται στον κορινθιακό κόλπο, μελετώντας τα δελφίνια και καθαρίζοντας παράλληλα τις αντίστοιχες ακτές με τη βοήθεια εθελοντών από όλο τον κόσμο. Ομιλητές : Mateo Constantini , Marta Azzolin.

· Παρουσίαση της δράσης των αυτοδυτών Λουτρακίου, που διαδοχικά έχουν προβεί σε καθαρισμό βυθών. Ομιλήτρια : Θεοδώρα Φιλάνδρα.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα γίνει απονομή τιμητικών πλακετών στους συμμετέχοντες για την προσφορά τους και συζήτηση με το κοινό.

Η παρουσία σας θα είναι χαρά για μας αλλά και καθήκον κάθε πολίτη, καθώς η ενημέρωση είναι το πρώτο βήμα στην αντιμετώπιση ενός τεράστιου προβλήματος που μας αφορά όλους.
Δημοσίευση: Αυγούστου 28, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΝΙΟ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator