ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ για την εφημερίδα ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

0




Αγαπητοί συμπολίτες , αναγνώστες και φίλοι της εφημερίδας  ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
και του Συλλόγου Σικυωνίων Πολιτών.

Η εφημερίδα ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ  από την πρώτη έκδοσή της το 2004 και μετά από 15 χρόνια συνεχούς λειτουργίας, βρίσκεται σε μια δύσκολη καμπή. Είμαστε όλοι πολύ περήφανοι για τη δουλειά όλων των συμπολιτών και φίλων που για μεγάλα ή μικρά χρονικά διαστήματα βοήθησαν στην έκδοση των 145 φύλλων μέχρι σήμερα, μια δουλειά όχι λίγη και όχι εύκολη, αφού  απαιτούσε προσωπικό χρόνο αλλά κυρίως μεράκι , που σίγουρα χαρακτήριζε όλα αυτούς τους φίλους και τα μέλη των κατά καιρούς συντακτικών ομάδων και Διοικητικών Συμβουλίων. Οι δυσκολίες που συναντούσαμε από την σύνταξη έως την έκδοση αυτών των 145 φύλλων δεν ήταν λίγες ούτε αμελητέες και είχαν να κάνουν τόσο με τις οικονομικές απαιτήσεις της έκδοσης των φύλλων , όσο και με την συρρίκνωση της Συντακτικής Ομάδας που απαιτούσε πάρα πολλά από πολύ λίγους.
Υπήρξαν φορές που οι δυσκολίες είχαν σαν αποτέλεσμα την καθυστέρηση κάποιων φύλλων ή και την περιορισμένη θεματολογία τους και σίγουρα υπήρξαν στιγμές που η κούραση των συμμετεχόντων  οδηγούσε σε σκέψεις και προτάσεις  να σταματήσει η έκδοση. Δεν το αποφασίσαμε όμως ποτέ, γιατί εκείνο που μας κρατούσε κι εμάς και την εφημερίδα ζωντανούς ήταν η αγάπη μας για μια εφημερίδα που εσείς αγκαλιάσατε τόσα χρόνια σαν αναγνώστες  με το ενδιαφέρον σας και την οικονομική στήριξη  πολλών από σας και ας μη γελιόμαστε, ήταν και είναι παρ όλα τα  αναπόφευκτα λάθη ή τις ελλείψεις ένα μοναδικό τοπικό βήμα έκφρασης και άποψης του κάθε Σικυώνιου πολίτη.
Όμως όπως προείπαμε σήμερα βρισκόμαστε σε μια δύσκολη καμπή και χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ την επαφή μαζί σας, τη γνώμη σας, τις απόψεις σας, την συμμετοχή σας. Γι αυτό
απευθυνόμαστε σε σας , σε κάθε φίλο, συμπολίτη, αναγνώστη και σας
ΚΑΛΟΥΜΕ  την ΤΕΤΑΡΤΗ 10 Ιουλίου, και ώρα 8.00 μμ στο γραφείο της εφημερίδας στο Πολιτιστικό Κέντρο Κιάτου
να συζητήσουμε για την έκδοση και το μέλλον της εφημερίδας μας .

Η συμμετοχή σας θα είναι καθοριστική για την συνέχεια της
Δημοσίευση: Ιουλίου 02, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ για την εφημερίδα ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator