Συζήτηση εφ όλης της ύλης με τον Νίκο Ταγαρά - ΒΙΝΤΕΟ

0Συζήτηση εφ όλης της ύλης, χθες το βράδυ, με τους δημοσιογράφους Θύμιο Κάππο και Νίκο Νικολόπουλο για το διακύβευμα των εκλογών και τους στόχους της επόμενης κυβέρνησης.
Στην διάρκεια της συνέντευξης παρουσιάστηκαν δύο βίντεο με το έργο μας στην νομαρχία, την οκταετία 2003-2010, αλλά και από την θέση του αν. Υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Δημοσίευση: Ιουλίου 02, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Συζήτηση εφ όλης της ύλης με τον Νίκο Ταγαρά - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator