ΝΙΚΟΣ ΤΑΓΑΡΑΣ - Μονόδρομος η πρώτη θέση για τον άνθρωπο που άλλαξε την Κορινθία

0



Έχει συνδέσει το όνομά του με την Κορινθία όσο κανείς άλλος.
Το έργο του στο νομό είναι δεδομένο και αδιαμφισβήτητο.

Ήρθε στο προσκήνιο από το "πουθενά", χωρίς πολιτικά βαρίδια, χωρίς "προίκα" και χωρίς κανένα οικογενειακό "κειμήλιο" και καθιερώθηκε στη συνείδηση των Κορινθίων από το φιλικό και εγκάρδιο προφίλ του, κατ'αρχήν και από το σημαντικό έργο του στη συνέχεια.

Ως νομάρχης, κυρίως, υλοποίησε όλες τις υποσχέσεις του, που αφορούσαν μια σειρά από έργα στην ευρύτερη περιοχή, με πιο σημαντικά τα έργα οδοποιίας σε όλο το νομό, τα έργα προστασίας της παραλιακής ζώνης από την διάβρωση, αλλά και τη διαρκή και ουσιαστική συμπαράστασή του στους εργαζόμενους στην τοπική βιομηχανία.

Η πορεία του στην τοπική αυτοδιοίκηση είναι εντυπωσιακή, διαθέτοντας το πιο "βαρύ" βιογραφικό που είχε ποτέ πολιτικός στην Κορινθία:

Εξελέγη Πρόεδρος της Κοινότητας Χιλιομοδίου (1987-1994) και αργότερα Δήμαρχος Τενέας (1999-2002).
Ταυτόχρονα υπήρξε για 4 χρόνια Πρόεδρος της Τ.Ε.Δ.Κ. Ν. Κορινθίας (1999-2002), Πρόεδρος του Κέντρου Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Πελοποννήσου, Αντιπρόεδρος των Τ.Ε.Δ.Κ Πελοποννήσου, Εκπρόσωπος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος στο Ν. Κορινθίας και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Μηχανικών.
Την οκταετία 2003-2010 διετέλεσε Νομάρχης Κορινθίας.
Εξελέγη Βουλευτής Κορινθίας στις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012 και επανεξελέγη στις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012.
Το Μάρτιο του 2014 ανέλαβε αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Βαθύς γνώστης των προβλημάτων του νομού Κορινθίας έχει ανακοινώσει ως Υ.ΠΕ.Κ.Α. έργα συνολικού ύψους άνω των 120 εκατομμυρίων ευρώ συνολικά στο νομό, ενώ στο Δήμο Κορινθίων έχει προσφέρει το μεγαλύτερο ποσό που έχει έρθει ποτέ στην ιστορία του Δήμου, όπως χαρακτηριστικά ανακοίνωνε το 2014 (δείτε εδώ) ο δημοτικός σύμβουλος και εντεταλμένος σύμβουλος επικοινωνίας του Δήμου Κορινθίων κος Ν. Σταυρέλης.

Λίγες μέρες πριν τις εκλογές, το μήνυμα που έστειλε ο Νίκος σε όλη την Κορινθία με τις επισκέψεις του, αναμένεται να επιστραφεί μεταφρασμένο σε ψήφο, δίνοντάς του την πρώτη θέση στο νομό, όπως άλλωστε είναι στις καρδιές όλων των Κορινθίων.
Δημοσίευση: Ιουλίου 02, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΝΙΚΟΣ ΤΑΓΑΡΑΣ - Μονόδρομος η πρώτη θέση για τον άνθρωπο που άλλαξε την Κορινθία"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator