Αντί να είναι στα εδώλια… κομπάζουν!

0


Ο άνθρωπος έχει το ακαταλόγιστο. Λέει τα μεγαλύτερα ψέματα, τις περισσότερες αγραμματοσύνες, τις πιο παρωχημένες προτάσεις, βρίσκεται διαρκώς παραπλανημένος από την πραγματικότητα, έχει τινάξει την οικονομία στον αέρα, έχει σφαγιάσει σε φόρους τους πολίτες, πήγε τη χώρα 5 χρόνια πίσω και έχει το θράσος με τους πρώην υπουργούς του να βγάζουν και γλώσσα!


Στο μεταξύ, η παρέλαση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ από τις εκπομπές στα ΜΜΕ είναι αδιάκοπη και με απύθμενη αλαζονεία. Σαν να κέρδισαν τις εκλογές. Σαν να μην άλλαξε τίποτε. Σαν να μην τους πέταξε ο λαός από την κυβέρνηση...

Κι αυτό γίνεται για έναν πολύ απλό λόγο. Όπως ομολογούν οι ίδιοι, εμμέσως πλην σαφώς, δεν τους ενδιαφέρει το 40% των ψηφοφόρων που ψήφισαν ΝΔ, και το 20% που ψήφισαν τα άλλα κόμματα της Βουλής. Για τους συριζαίους αυτός ο λαός δεν υπάρχει. Υπάρχει μόνο το 31,5% που τους ψήφισε. Όλοι οι άλλοι είναι ανύπαρκτοι.
Το δείχνουν με κάθε τρόπο στα πάνελ που εξακολουθούν να πρωταγωνιστούν λες και δεν πέρασε μια μέρα!
Το θράσος τους φτάνει στο σημείο να προπαγανδίζουν ότι οι επόμενοι μιλάνε για τιναγμένη τον αέρα ΔΕΗ γιατί θέλουν να ξεπουλήσουν τη ΔΕΗ! Και κάνουν γαργάρα το μεγαλύτερο σκάνδαλο, ότι πήραν μια ΔΕΗ με 100 εκ. κέρδη και την έφεραν σε ένα δις χασούρα!
Αυτοί που την τίναξαν στον αέρα κατηγορούν τους άλλους ότι θα την ξεπουλήσουν!
Αυτοί που ξεπούλησαν όλη τη δημόσια περιουσία στους δανειστές, χωρίς να κοιτάνε καν τι παρέδιναν, παρά μόνο χάριζαν κωδικούς, για 99 χρόνια, για να πλουτίζουν οι ξένοι με τον ελληνικό πλούτο, έχουν το θράσος και κατηγορούν άλλους ότι ΘΑ ξεπουλήσουν τη ΔΕΗ!
Αυτοί που ξεπούλησαν το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της χώρας, το «Ε. Βενιζέλος», για πενταροδεκάρες και τους έπιασε από το γιακά ο ευρωπαϊκός μηχανισμός να διορθώσει το ποσό στο σχεδόν τριπλάσιο, έχουν το θράσος να κατηγορούν άλλους ότι έχουν σχέδιο να ξεπουλήσουν τη χώρα!

Αυτοί που δεν άφησαν τίποτε αξεπούλητο για να ξεπουλήσουν οι επόμενοι!
Οι άνθρωποι που έχουν κάνει την Ελλάδα ρεζίλι παγκοσμίως με τα κολαστήρια των προσφύγων στα νησιά από τις εικόνες των μεγαλύτερων ξένων ΜΜΕ και τις καταγγελίες των Γιατρών του Κόσμου, έχουν το θράσος και παρελαύνουν στα πάνελ αλαζονικά κάθε μέρα για να κατηγορήσουν τους επόμενους ότι ΘΑ χειροτερέψουν τη ζωή των προσφύγων!
Πόσο χειρότερη να την κάνουν από τους νεκρούς μέσα στα χιόνια, τους νεκρούς μέσα στα αντίσκηνα από τα μαγκάλια, στα βρωμόνερα από την πείνα, τους σφαγμένους στα χαντάκια από τα μαχαίρια των αλλοφύλων, αφύλαχτοι, παρατημένοι και αντικείμενα εκμετάλλευσης από πλήθος κυκλώματα γύρω και έξω από τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνησή του!
Πόσους νεκρούς μετράει η Μόρια και τα άλλα κολαστήρια στα νησιά και στην ηπειρωτική Ελλάδα τις μέρες του ΣΥΡΙΖΑ;
Οι άνθρωποι που έχουν σφαγιάσει τις συντάξεις του φτωχού κόσμου, που έκοψαν το ΕΚΑΣ, τις συντάξεις χηρείας, που έχουν κόψει στο μισό τις συντάξεις όλων όσοι φεύγουν μετά το 2015, που έχουν φτιάξει ένα συνταξιοδοτικό ταμείο- τέρας, που όμως διατηρεί όλες τις δομές όλων των παλιών ταμείων (!), έχουν το θράσος και βγαίνουν στα πάνελ των ΜΜΕ κάθε μέρα και μιλάνε λες και ο λαός τους ψήφισε! Επειδή πήραν το 31,5 % των ψήφων! Αντί να πάρουν το 20% που φοβόντουσαν.
Θριαμβολογούν γιατί έπεσαν από την Ακρόπολη όρθιοι.
Ακόμα και ο Economist δεν έχει πάρει χαμπάρι ότι έχει αλλάξει η κυβέρνηση. Και ότι δεν είναι πρωθυπουργός ο Τσίπρας. Αλλά, προφανώς, ούτε υπάρχει μηχανισμός στην κυβέρνηση να το πάρει χαμπάρι. Ότι εδώ και μέρες διαφημίζεται από τα ραδιόφωνα το συνέδριό του οικονομικού περιοδικού στην Αθήνα και στους προσκεκλημένους προηγείται ο Τσίπρας του πρωθυπουργού! Με χορηγό επικοινωνίας τον ΣΚΑΙ!
Οι άνθρωποι που έπρεπε να κάθονται στα εδώλια δικαστηρίων για εκβιασμούς και παρανομίες κατά την υπηρεσία, παρελαύνουν στα πάνελ της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου κομπάζοντας, στα πλαίσια του ρωμέικου καφενείου- χάβρα, ντόρος να γίνεται όταν μαλλιοτραβιώνται οι πολιτικοί, να ανεβαίνουν τα νούμερα της τηλεθέασης και της ακροαματικότητας, γιατί τέτοια είναι και η ποιότητα μεγάλου μέρους της ελληνικής δημοσιογραφίας έξω από τις εφημερίδες εδώ και χρόνια.
Χαβαλές να γίνεται.
Οι άνθρωποι που πήραν το 31,5% δεν έχουν δει ότι όταν το ΠΑΣΟΚ έπεφτε σ αυτά τα ποσοστά κάναμε να το ακούσουμε μήνες από τη συντριβή του. Και κομπάζουν γιατί το μέτρο τους είναι το 3% από το οποίο προέρχονται. Και θαμπωμένοι αλαλάζουν. Και αλαλάζοντας περιφρονούν το 70% του λαού που τους καταψήφισε.
Ή, όπως λέει ο λαός, έκανε κι η μύγα κώλο κι έχεσε τον κόσμον όλο. Με το συμπάθειο.

Γ. Παπαδόπουλος- Τετράδης
Liberal
Δημοσίευση: Ιουλίου 16, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αντί να είναι στα εδώλια… κομπάζουν!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator